Štimac sa sinom posjetio Simanića i poslao jaku poruku /FOTO/

Region

Srpski košarkaš Vladimir Štimac posjetio je svog kolegu i bivšeg saigrača Borišu Simanića i poslao jaku poruku. Štimac je bio u posjeti Simaniću sa sinom Vukanom.

Košarkaši Srbije su na nedavno završenom Svetskom prvenstvu zauzeli drugo mesto i obradovali nas srebrnom medaljom, ali zbog jedne situacije cijela nacija je strepila.

Boriša Simanić je u utakmici protiv Južnog Sudana zadobio veoma nezgodan udarac, zbog kog mu je kasnije odstranjen bubreg.

Sada je Simanića posetio Štimac sa sinom Vukanom i to objavio na društvenim mrežama.

Danas smo Vukan i ja bili kod Bokija da ga posetimo i poželimo mu svu sreću u oporavku. Boriša je oličenje patriotizma i primer mnogima pa i meni. Želeo sam da Vukan upozna i vidi heroja koji je ostavio deo sebe na terenu za Srbiju i svoj narod da bi ga učinio srećnim i ponosnim. Vukan je Borišinim primerom sigurno naučio kako se bori za svoj narod i zemlju! Ja želim da moje dete uči i gaji to od malih nogu, kako kažu “gvožđe se kuje dok je vruće”. Opet ponavjam i nadam se da će savez i država znati to da cene. Borišu ne smemo da zaboravimo nikada.

gradtrebinje.com