Rana koja nikada neće zaceliti: Milena objavila do sada neviđenu sliku Olivera Ivanovića sa sinom Bogdanom

Region

Svaka fotografija, objava ili izjava Milene Popović u javnosti privlači veliku pažnju. Među najaktuelnijim temama svakako je njen izgled, a u poslednje vreme, posebno otkako je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem, ljubavni život Oliverove udovice često je na meti komentara.

U prvi mah odluka da posle smrti muža život nastavi dalje i ponovo voli, nailazili su na brojne osude, međutim Milena je ostala pri stavu da ničeg lošeg u njenoj ljubavi nema i nije obraćala pažnju na negativne komentare.

Pored Igora, državna sekretarka pronašla je sve što je oduvek želela, a koliko par uživa u svakom zajedničkom trenutku.

Iako je sada srećna i na svakom polju ispunjena žena, Milena svog tragično nastradalog supruga ne zaboravlja, pa često na Instagramu podeli po koju uspomenu na njega, a upravo to učinila je i danas objavivši sliku na kojoj Oliver u naručju drži njihovog sina Bogdana.

Fotografija Milene Popović jasan je dokaz da ova rana na njenom srcu nikada neće zaceliti te da će Oliver zauvek u njemu ostati kao najlepša uspomena. Fotografija je izazvala emotivne reakcije njenih pratioca, pa su se i nizale reči prepune podrške.

Inače, Bogdan, sin Milene Popović bez oca je ostao kada je imao sedam godina, a brižna majka uprkos svemu, potrudila se da mu obezbedi što bezbrižnije detinjstvo, te se sa njim iz Kosovske Mitrovice pre nekoliko godina preselila u Beograd.

story.rs