Djevojčica ima rijedak madež, a njezina mama preoblikuje naše poglede na ljepotu pričajući priču

Zanimljivosti

Nicole Lucas Hall, izvanredna majka dvoje djece, ponosno prihvaća svoju ulogu predanog roditelja. Njezina djeca, Asher i Winry, imaju posebno mjesto u njenom srcu. Odlučna da zagovara individualnost svoje kćeri, Nicole vodi svakodnevicu s izvanrednom svrhom: odati počast Winrynoj neusporedivoj milosti. Sa samo 13 mjeseci Winry posjeduje izvanredan madež, rijetkost koja nježno krasi značajan dio njezina lica.

Roditelji su u početku bili duboko zabrinuti.

Kada se osvrnula na trenutak kada su vidjeli svoju kćer, Nicole se prisjetila mješavine zbunjenosti i straha. Pogled na karakterističan madež Winry zbunio ih je i zabrinuo za njezinu dobrobit, jer to nije bilo slično ničemu s čime su se ikada susreli.

Njihova početna pretpostavka bila je da bi to moglo predstavljati potencijalnu prijetnju, ali medicinski stručnjaci brzo su ublažili strahove. Winry je rođena s neuobičajenim stanjem poznatim kao kongenitalni melanocitni nevi (CMN), koji se javlja u otprilike 1 od svakih 50,000 rođenja. Liječnici su ih uvjerili da je madež pretežno stvar estetike, sa zdravstvenim rizicima usporedivim s drugim nevijem ili madežima.

Nicole je otkrila da ih je preplavio ogroman val olakšanja, dopuštajući im da se još više opuste i njeguju dolazak Winry. Mjesecima nakon njezina rođenja, njihov najvažniji cilj kao roditelja je osigurati dobrobit svoje kćeri i njegovati samouvjerenost.

Kritike i iritantni komentari još uvijek su česti.

Otkako je podijelila priču svoje kćeri, Nicole se susrela s mnogim podcjenjivačkim izjavama i neopravdanim kritikama. Međutim, negativno postupanje nadilazi internetske platforme jer se suočavaju i s osuđujućim pogledima i neodobravajućim pogledima u svakodnevnim interakcijama.

Ipak, Nicole je zadržala izuzetno sastavljeno ponašanje suočena s takvim okolnostima. Podijelila je da su usvojili pretežno informativan pristup kada su reagirali na interakcije na društvenim mrežama, jer je većina negativnih komentara koje su dobili proizašla iz pukog neznanja. Što se tiče onih pojedinaca koji odluče biti nepristojni i puni mržnje, Nicole i njezin suprug taktički reagiraju s dozom humora.

Međutim, usred izazova, duboko su dirnuti silnim suosjećanjem koje su pokazali oni koji su se upoznali s Winryjevom pričom. Izljev podrške i empatije tih pojedinaca ostavio je Nicole i njezinog supruga da se osjećaju iskreno zahvalno i dirnuto.

Njezin brat, Asher, uvijek pazi na nju.

U srcu svake male sestre postoji urođena želja za starijim bratom kao vodećom prisutnošću. Vinarija je sretna što je Asher iskreno ispunio ovu ulogu, nudeći nepokolebljivu podršku i slatkoću. Nicole rado dijeli da Asher posjeduje izvanrednu nevinost, blaženo nesvjesna bilo kakvih uočenih “razlika” u svojoj sestri. Priznaje Winryjev madež na licu, ali za njega nema veći značaj od jedinstvenosti različitih boja očiju.

Iako Asher, kao i svako dijete njegovih godina, povremeno doživljava napade ljubomore kada dijeli majčinu pažnju, Nicole čvrsto vjeruje da će se razviti u Winryjevog najbližeg suputnika i čvrstog zaštitnika kako odrastaju.

Cijela obitelj je na misiji da osigura da djevojka odraste sigurna u sebe.

Svakog dana Nicole i njezin suprug svim srcem se posvećuju njegovanju i zaštiti Winry i njezina brata, osiguravajući da odrastu s nepokolebljivim osjećajem samouvjerenosti i ponosa na svoje snage i osobine. Iako je budno praćenje dobrobiti za Winry i dalje najvažnije, oni su također izrazito svjesni potencijalnih prosudbi ili percepcija s kojima se može suočiti od drugih.

Nicole naglašava da je jedna od njihovih primarnih težnji usaditi vrijednost ljubaznosti u Winry. Aktivno je educiraju o značaju njegovanja ove vrline dok je nastoje odgojiti kao otpornu ratnicu. Neprestano jačajući njezino samopouzdanje, podsjećaju je na njezinu inherentnu ljepotu, s ciljem da Winry nosi istu radost koju odiše u svojim budućim nastojanjima.

Nicole ima nepokolebljivu sigurnost: ona i njezin suprug zauvijek će štititi i voditi svoju kćer, osiguravajući da je okružena pojedincima koji se prema njoj odnose s najvećom ljubaznošću i poštovanjem. Iznad svega, Winry će uvijek otkriti utjehu i sigurnost u zagrljaju svoje voljene obitelji. Ova nepokolebljiva predanost njezinoj dobrobiti ima najveći značaj za njih.

Društveni mediji pomažu u širenju važne poruke.

Nicole se svim srcem posvećuje korištenju društvenih medija kao platforme za podizanje svijesti o CMN-u. Njezin primarni cilj je educirati širu javnost o jedinstvenom stanju vinarije, istovremeno potičući roditelje da svojoj djeci usade osjećaj zahvalnosti za različitost i pozitivne aspekte njihovog identiteta.

Kao što je Nicole podijelila, Winry je prvi član obitelji koji posjeduje ovaj prepoznatljivi madež. Međutim, unatoč svojoj rijetkosti, brojne obitelji mogu odjeknuti i crpiti inspiraciju iz izvanrednog putovanja Winry. Potencijal za povezivanje i obogaćivanje kroz priču Vinarije proteže se nadaleko i naširoko.

Vođeni nepokolebljivom ljubavlju kao roditelji, Nicole i njezin suprug spremni su uložiti velike napore kako bi utrli besprijekoran put za putovanje svoje kćeri kroz život. Preuzimajući to na sebe, Nicole je preuzela ulogu normalizacije i prosvjetljenja drugih o značaju madeža. Oni predviđaju budućnost u kojoj bi se Winry mogla naći u nepoznatom okruženju, susrećući se s brojnim upitima o svom izgledu. Njihov krajnji cilj je donijeti pozitivnu promjenu za Winry i drugu djecu koja dijele slična iskustva.

cinjenice.ba