RADUJEM SE DRUGOJ TRUDNOĆI” OGLASILA SE LUNA ĐOGANI: Lijepa vijest obradovala fanove, NE KRIJE SREĆU

Zanimljivosti

RADUJEM SE DRUGOJ TRUDNOĆI” OGLASILA SE LUNA ĐOGANI: Lijepa vijest obradovala fanove, NE KRIJE SREĆU

Luna Đogani nedavno je postala majka, a sada otkriva kako se snalazi u novoj ulozi i bračnim vodama.

I pored neprospavanih noći i brojnih slatkih muka koje nosi majčinstvo, Luna Đogani poslije više mjeseci od rođenja prve ćerkice Mije, već razmišlja o drugoj bebi.

Mlada Luna smatra da nije bila zahtjevna trudnica, kako to obično biva, zbog čega bi rado da ponovo bude u drugom stanju.

Luna Đogani uživa u braku sa Markom Miljkovićem sa kojim ima ćerkicu Miu, a reklo bi se da je konačno pronašla svoj mir i sreću, što ne krije, već neijretko dijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama delove svog privatnog života, a sada je otkrila i kako se snalazi u novoj ulozi.

– Majčinstvo je najlakši i najteži posao, ne postoji ništa ljepše, ne postoji ljepša titula i ljepši period života- rekla je Đoganijeva za Grand Online i otkrila da nije sve tako prelako i sjajno, kao što neke žene predstavljaju majčinstvo.

– Umije da bude i jako teško, ali to je normalno. Uživam u svemu tome i mislim da sam se baš dobro snašla s obzirom na to da nemam ni bebisiterke, ni neku posebnu pomoć, sem porodice. Super sam se snašla, ja sam zadovoljna i stvarno dajem svoj maksimum- istakla je Luna.

– Savjetujem se sa mamom jer ipak ona ima dosta iskustva i najbolje može da me posavjetuje. Ono što je meni od majke ostalo posebno u sjećanju, a sada ja primjenjujem na svojoj ćerci je to da joj pružam mnogo ljubavi, nježnosti i strpljenja. To je najbolji savjet, najbitnije je da odrasta u porodici u kojoj je jako voljena – iskrena je pjevačica.

Izvor:Kurir