Majka Darka Lazića ima dečka! Živi u Holandiji i ima petoro dece, evo kako je Darko reagovao kada je saznao

Region

– Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srećna i da ima pravo na svoj život – kaže sagovornik

Branka Lazić, majka Darka Lazića, ponovo je srećna i zaljubljena!

Ona je pre nekoliko meseci započela emotivnu vezu sa izvesnim Draganom iz Velikog Gradišta koji živi i radi u Holandiji.

– Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji, niti bliski sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti, baš slabo. Nakon godinu dana od smrti Darkovog oca on je čuo šta se desilo, našao je Branku na fejsbuku i izjavio saučešće – priča izvor.

– Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona – objašnjava izvor porodice Lazić, piše Star.

– Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srećna i da ima pravo na svoj život – zaključio je sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Branku, ali je kratko rekla da “više ne daje izjave za medije”.

Podsetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

(Telegraf.rs)