“Dođu dani kada se praviš da si srećan, a do života ti nije”: Bolne reči oca ubijene studentkinje Ivane

Region

Studentkinja Ivana Krivokapić (26) ubijena je, krajem decembra prošle godine u beogradskom naselju Zvezdara, a njen otac Slobodan oglasio se na društvenim mrežama.

Srbija je raspisala poternicu za osumnjičenim Jetmirom G. koji se već devet meseci nalazi u bekstvu.

Dođe dan kad ne želiš da progovoriš ni riječ, kad poželiš mnogo, a u stvari znaš da ti treba samo malo, kad kažeš sve je u redu a nije, kad se praviš srećan, a do života ti nije. Najgori su ovi samački sati, stegnu ti dušu uspori korak, zamagli misli, sve stane a misli putuju, putuju ka tebi anđele moj. Ova tišina zna da krije mnogo bola i da danas neću prvi put čuti poziv i umilne riječi ” srećan rođendan tata”…”, kaže Slobodan Krivokapić otac ubijene Ivane.

Podsećanja radi, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Obzirom da im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

(Telegraf.rs)