Sandra Bullock preuzima ulogu samohranog roditelja, brinući se za posvojenu djecu i pokćerku bez roditelja

Zanimljivosti

Bullock i njezin dečko, koji je preminuo, nisu se službeno vjenčali, ali su dijelili odgovornost za zajednički odgoj djece. Dok se glumica nosi s gubitkom, sada preuzima izazovnu novu ulogu – biti samohrana majka svojoj usvojenoj djeci i svojoj pokćerki, koja je nažalost izgubila oca.

Mama joj nije dopuštala da bude mama kad je Sandra bila mlada.

Kao ponosna majka dvoje djece, Sandra Bullock dijeli da je zapravo željela biti mama u vrlo mladoj dobi: “Tako sam nekako osjetila nagon i želju.” Ali to se nikada nije dogodilo na ovaj način jer je njezina majka učinila sve da Sandrin život učini nezaboravnim za mnoge od nas umjesto toga i ne dopusti joj da tako rano postane roditelj.

Sandra otkriva da je majčinski instinkt uvijek bio dio nje: “Bila bih trudna sa 17 godina. Moja majka je to znala i držala me pod ključem.”

Umjesto toga, uz majčinu pomoć, Sandra je stvorila iznimno uspješnu karijeru i postala najplaćenija glumica na svijetu 2010. i 2014. godine. No, njezina uloga majke u stvarnom životu došla joj je kroz posvajanje koje se dogodilo 2010. godine. Sandra Bullock postala je samohrana majka malog Louisa.

Posvajanje joj je donijelo utjehu, a pokojni partner ju je podržavao do kraja.

Sandra je još 2010. godine posvojila sina Louisa Barda Bullocka. U početku nije digla veliku prašinu oko toga, ali na kraju je svijet saznao za njezinu nevjerojatnu odluku. Kao da je unijela svoje junaštvo na ekranu u svoj privatni život dajući dom pun ljubavi djetetu kojem je to potrebno.

U jednom intervju Sandra je imala vrlo emotivan razgovor. Pitali su je sumnja li u to da će biti samohrana majka u 41. godini. Sandra je priznala da ju je utjecaj uragana Katrina uvjerio da posvoji djecu: “Mislila sam: ‘Možda ne.’ Onda se dogodila Katrina. Katrina se dogodila u New Orleansu, i nešto mi je reklo: ‘Moje dijete je tamo.’ Bilo je čudno.”

U istom intervju Bullock je podijelila što se dogodilo kada je po drugi put počela razmišljati o posvojenju. Tijekom razgovora na večeri između Sandre i njezinih prijateljica koje su razgovarale o svojim kćerima, došao je trogodišnji Louis i rekao: “Da, ja nemam sestre. Ali uskoro ću imati.”

Sandra misli da je Louis već nešto znao, i to točno kada se rodila njezina buduća kći Laila. Bilo je kao slagalica koja se poklapala. Bullock je u Decembru 2015. objavila da je posvojila svoje drugo dijete, Lailu.

Sandra je bila u vezi s Bryanom Randallom, koji je već imao kćer po imenu Skylar Staten, koja sada ima 29 godina. Postali su službeni u Januaru 2015. godine. Bryan je uskočio kao očinska figura Sandrinom posvojenom sinu Louisu, a glumica je postala brižna maćeha.

Iste godine Sandra je posvojila svoje drugo dijete, Lailu. To se dogodilo kad su se ona i Bryan zbližili. Sandra je kasnije podijelila kako je rekla Bryanu o dovođenju još jednog djeteta kući bez prethodnog pitanja. Bio je i uplašen i sretan zbog toga, ali ispostavilo se da je on tip koja ga podržava i divan momak, uzor kakav želi za svoju djecu.

Mir njezine obitelji je poljuljan, ali definitivno će se ljuljati kao samohrana majka i maćeha.

Sandrin put da postane mama bio je prilično rollercoaster, a sada se bori sa svježom preprekom – vodeći svoju djecu bez voljenog partnera, koji je nedavno preminuo. Obitelj zauzima središnje mjesto u Sandrinom svijetu. Nadamo se da će njihova veza ostati jaka i istinski poštujemo njihovo uzdizanje putovanja.

Čineći stvari još zamršenijima, njezina pokćerka je sada bez roditelja, nakon što je izgubila majku prije nekoliko godina. U međuvremenu, Sandrina vlastita djeca ulaze u tinejdžerske godine. Pred njima su izazovi, bez sumnje, ali sa Sandrinom odlučnošću, ona će sigurno pobijediti sve što joj se nađe na putu.

cinjenice.ba