OGLASILA JE MELIKA: SUPRUG MIRSAD JU JE PRETUKAO JER JE LJUBOMORAN NA NJENOG AMIDŽIĆA!

Region

Loše sam i dalje, oko i glava me svakodnevno bole, ali proći će s vremenom, ako Bog da, kazala je na početku ispovijesti Melika Fetahi, koju je 13. septembra u mjestu Turbe Kod Travnika suprug Mirsad Hidanović brutalno pretukao pred njihovom 19-mjesečnom bebom.

Slučaj je prijavljen policiji koja je privela nasilnika, ispitala ga i pustila nakon što mu je Sud izrekao zabranu približavanja žrtvi. O motivu napada Melika kaže:

“Htjela sam ići kod nane sa svojom mamom, a u toj kući stanuje moj amidžić i on je ljubomoran na njega. Zbog toga sam dobila tri udarca šakom ispod oka. Tukao me po glavi i tijelu, krv mi je tekla iz nosa, nanio mi je teške povrede”, kazala je za Avaz Melika.

Prije fizičkog napada ova mlada žena trpjela je i psihičko nasilje u braku.

“Stalno je bilo psihičkog nasilja, otkako sam se udala. Dvije i po godine trpjela sam to, ali sve sam mislila da će se promijeniti, jer je govorio da će se promijeniti i biti bolje. Što se tiče fizičkog nasilja, bilo je gurkanja, ali nikad nije došlo do ovoga da imam masnice ispod oka i ovolike bolove”, kaže Melika Fetahi.

Ona i njena beba sada su sigurne kod njenih roditelja.

“Kod roditelja sam dok mi ne prođu povrede, podnijet ću zahtjev za rastavu braka”, kazala je ova hrabra mlada žena.

“Doživjela sam takvu grozotu od svog muža, ne mogu promijeniti stanje i postupke koje žene doživljavaju svakoga dana od svojih muževa, ali ne mogu šutjeti”, odlučna je da o svemu javno progovori.

Uputila je poruku svim ženama da, u kakvoj god da su situaciji, javno istupe i ne šute o svojim problemima.

“Šutnjom se problem nikada neće riješiti. Želim zahvaliti svima koji su mi do sada pružili podršku” navela je Melika.

Nakon ovog što sam doživjela od osobe za koju sam mislila da ću s njom život čitav provesti, od osobe s kojom sam porodicu osnovala i svega što sam s njim proživjela u onim teškim, a i dobrim trenucima, shvatila sam da čovjek nikad nije siguran koga ima pored sebe. Djevojke, pazite koga birate za svoje supruge, ako popuštate kroz probleme, pa čak i one sitnice za koje mislite da nisu bitne, vjerujte mi da su bitne”, poručila je Melika, koja se javno oglasila na društvenoj mreži Facebook.

crna-hronika.info