Nedeljni horoskop od 17. do 23. septembra: Blizanci da ne odlažu važne odluke, a Device da se spreme za važan razgovor

Zanimljivosti

Osmislite sedmicu na vreme.

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja u sedmici od 18. do 23. septembra 2023.

U narednu nedelju ulazimo uz podršku Mladog Meseca u Devici što nam pruža motivaciju da se izborimo za sebe i jasno definišemo ciljeve za naredni period.
A Merkur je krenuo direktno, tako da nema opravdanja za stagnaciju, piše mogujatosama.rs.

Ovan
Ljubav: Pred Ovnove Mlad Mesec u Devici stavlja važne odluke, vreme je za produktivne razgovore. Napravite dogovor koji će vam omogućiti mir i stabilnost u ljubavnom odnosu. Pred slobodnim pripadnicima znaka je neobavezan flert.

Posao: Pruža vam se prilika da se oslobodite problema koji vas muče mesecima. Ukoliko očekujete novu poslovnu priliku naredna nedelja vam donosi uspeh. Pravo je vreme za poslovne pregovore, prihvatite priliku koja vam se pruža.

Zdravlje: Stabilno.

Bik
Ljubav: : Bikove očekuje mirna nedelja kada je polje ljubavnih odnosa u pitanju. Posvećeni ste svakodnevnim poslovnih zadacima, želite da ispunite obaveze na poslu ali i u kući. Partner vam je zahvalan. Odmorite se tokom vikenda.

Posao: Mlad Mesec pruža vam priliku za jasno definisanje poslovnih relacija, za sklapanje važnih poslovnih ugovora. Pred vama je krajnje produktivna radna nedelja. Očekuje vas dobra finansijska situacija.

Zdravlje: Sjajno.

Blizanci
Ljubav: Da li ste doneli važne odluke? Zašto ih odlažete? U živote Blizanaca vraća se osoba iz prošlosti, na vama je da osvestite svoje potrebe i želje. Blizance u vezi i braku ne očekuju veće promene u narednoj nedelji.

Posao: Završio se retrogradni hod Merkura možete da se opustite i isplanirate nedelju tako da bude produktivna ali i da ostavite sebi vremena za odmor. Ukoliko se pruži prilika za razvijanje hobija, samo napred. Nema razloga za premišljanje!

Zdravlje: Dobro se osećate.

Rak
Ljubav: Očekuju vas produktivni astrološki aspkti kada je ljubavni odnos u pitanju. Nadoknadite energiju, opustite se uz partnera i uživajte u nedelji koja je pred nama. Slobodni imaju priliku da uđu u vezu sa energičnom i interesantnom osobom.

Posao: Na poslovnom planu trenutno nije fokus, većina se susreće sa standardnim poslovim obavezama. Nedelja je idealna za preuređivanje kancelarijskog prostora i kuće. Iskoristite naredne dane na produktivan način.

Zdravlje: Dobro.

Lav
Ljubav: Naredna nedelja pruža vam priliku za odmor, iskoristite je da nadoknadite izgubljenu energiju. Vikend je povoljan za druženje sa starim prijateljima. Ne očekuju vas veće promene na ljubavnom planu.

Posao: Retro Merkur je završio svoje delovanje, pozitivnija radna atmosfera očekuje vas tokom naredne nedelje. Završite sa starim poslovnim projektima, nemojte ih odlagati. Očekuje vas finansijski dobitak.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Devica
Ljubav: Nedelja pred Devicama je skladna, imate priliku da uživate u vremenu provedenom s porodicom. Pruža se prilika za razgovor o ozbiljnim temama koji mnogi od vas dugo priželjkuju. Samo napred budite hrabri!

Posao: Trenutno nije fokus na poslovnim obavezama, ovo polje u narednoj nedelji ostaje po strani. Završite što morate, slobodno vreme posvetite sebi i unapredite svoje zdravstveno stanje. Očekuje vas produktivna nedelja.

Zdravlje: Ojačate imunitet.

Vaga
Ljubav: Pred Vagama je izazovna nedelja, pruža vam se prilika da rešite nesuglasice sa partnerom pogotovo ako ste na početku veze. Ostanite racionalni, nemojte uzalud rasipati energiju. Očekuje vas romantičan vikend!

Posao: U prvi plan izlazi vaša požrtvovanost, moć organizacije i komunikacione veštine. Ukoliko se pripremate za razgovor za posao, naredna nedelja donosi vam uspeh. Generalno gledano pred vama je povoljan period za napredak!

Zdravlje: Sjajno.

Škorpija
Ljubav: Osećate nervozu koju ne možete da objasnite, vežbe disanja i fizička aktivnost mogu biti od koristi. Nemojte ulaziti u konflikt sa partnerom, radije se usmerite na produktivne poslovne i kućne obaveze. Nema većih promena na ljubavnom planu, bilo da ste slobodni ili da ste u vezi.

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje stabilna situacija, nema većih promena. Spremni ste da prihvatite odgovornost i organizujete poslovne projekte, saradnici se oslanjaju na vas. Očekuje vas stabilna finansijska situacija.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac
Ljubav: Pred Strelčevima je produktivna nedelja kao stvorena za druženje sa prijateljima. Uživajte u neobaveznom flertu, tokom vikenda možete upoznati zanimljivu osobu. Pokrenite se, budite u pokretu i razmrdajte svoje telo i um!

Posao: Strelčevi priželjkuju nove poslovne projekte, vi ne volite da stagnirate i sebi iznova zadajete nove ciljeve. Prihvatite trenutni period, okrenite se sebi i ispunite poslovni program koji se od vas zahteva. Trenutno nema većih promena!

Zdravlje: Dobro se osećate.

Jarac
Ljubav: Fokus je na vama, vašem duhovnom razvoju i emotivnom životu. Šta je ono što osećate duboko u sebi? Pravo je vreme za rad na sebi, za jačanje samopouzdanja. Nema većih promena na polju ljubavi, fokus je na unutrašnjem svetu.

Posao: Pred Jarčevima je potpisivanje ugovora, prihvatite nove poslovne aktvnosti preuzmite odgovornost. Generalno gledano vas očekuje intenzivna jesen kako su poslovne aktivnosti u pitanju. Samo napred!

Zdravlje: Dobro.

Vodolija
Ljubav: Ove nedelje, vaša ljubavna sfera je pod snažnim uticajem planeta, donoseći promene i uzbuđenja. Ukoliko ste u vezi, možda ćete osetiti potrebu da sa partnerom razgovarate o budućnosti. Otvorena i iskrena komunikacija će vam pomoći da razjasnite očekivanja i ciljeve. Za slobodne Vodolije, ovo je povoljan period za upoznavanje.

Posao: Na poslovnom planu, možete očekivati dinamičnu nedelju. Vaša kreativnost će biti na vrhuncu, što će vam pomoći da pronađete inovativne rešenja za izazove koji se pojavljuju. Ovo je dobar trenutak za timski rad i saradnju. Budite otvoreni za nove ideje i spremni da prihvatite promene.

Zdravlje: Očekuje vas dobro zdravstveno stanje.

Ribe
Ljubav: Vaša sposobnost da osetite potrebe i želje partnera će biti izražena, što će vam pomoći da ojačate vašu bliskost. Ukoliko ste slobodni, mogli biste se zaljubiti u nekoga ko vam je već blizak ili ko ima slične vrednosti i interese. Uživajte u emocijama!

Posao: Imate mogućnost da istražite nove projekte ili ideje koje će doneti pozitivne promene. Budite spremni da se suočite sa izazovima, ali imajte poverenja u svoje sposobnosti da prevaziđete prepreke. Verujte u sebe!

Zdravlje: Stabilno.

nova.rs