Mrzovoljno novorođenče olujno osvaja internet

Zanimljivosti

Fotografija rođenja bilježi stvarne i sirove emocije vrlo posebnog trenutka. Povremeno fotograf uhvati zlatni kadar, sliku toliko jedinstvenu da postaje ikonska. I to se dogodilo kad se rodila Isabela Jesus.

Novorođenčad obično provodi vrijeme plačući, spavajući, hraneći se i povremeno praveći lica. Međutim, izvanrednoj iznimki od ove norme svjedočila je Isabela Pereira de Jesus. Suprotno većini novorođenčadi, pokazala je izvanrednu sposobnost izražavanja od samog početka, izdvajajući je na doista izvanredan način.

Rodrigo Kunstmann, fotograf, rekao je da je trenutak trajao manje od nekoliko sekundi i da je morao biti vrlo pažljiv da snimi ovakvu sliku. Obično snima smiješne trenutke rođenja, ali Isabelin je bio taj koji je stvarno postao viralan.

Kad je Rodrigo objavio fotografiju na svojoj Facebook stranici, odmah je bila ispunjena divnim i duhovitim opisima. Mnogi su sugerirali da beba nije sasvim spremna za izlazak ili razigrano zadirkivala liječnika zbog brzog poroda. Kao rezultat toga, fotografija je brzo postala viralna, šireći radost i smijeh nadaleko.

cinjenice.ba