Kada žena postane ravnodušna, izgubili ste je zauvijek – 6 znakova ženkse ravnodušnosti

Zanimljivosti

Ponekad je ljubav zahtjevna i zahtijeva napor. No, bez obzira koliko se trudili, ponekad se stvari ne razvijaju kako bismo željeli.

Kada žena postane ravnodušna, kada joj više nije stalo, često je prekasno za početak ponovnog pokušaja. Rastanak postaje neizbježan jer ona je već spremna otići, a ti si trebao djelovati ranije. Kada je bila zabrinuta zbog sitnica, to je bilo zato što je brinula o tebi. Pokušala je unaprijediti stvari, no ti nisi razumio njenu namjeru. Sada je stala, a ti se pitaš zašto više ne osjeća ljubav prema tebi.

Istina je da je umorna od trenutaka kada nisi obraćao pažnju na nju. Prestao si raditi sitnice koje si prije činio, kao što je slanje poruka ili briga o njenom dolasku kući. Kada si joj posljednji put iskreno priznao ljubav? Uzeo si je zdravo za gotovo. Iskušavao si njen osjećaj ljubavi dok nije postala ravnodušna, a sada želiš da sve bude kao prije, prije nego što je shvatila da nisi muškarac koji joj treba.

Nisi razumio da žena prestaje pokazivati interes kada više ne voli. Prestaje postavljati pitanja, prestaje se brinuti, prestaje se svađati. To se događa jer joj više nije stalo. Ako se pitaš zašto te više ne voli, to je zato što si ignorisao sve upozoravajuće znakove.

Možda si mislio da je pretjerano zabrinuta, da dramatizira. No, sve je to činila jer te voljela i brinula se o tebi. No ti nisi znao. Kada žena postane ravnodušna, malo se može učiniti. Evo nekoliko znakova koji to ukazuju:

1. Prestaje joj biti važno sve što radiš Više joj nije stalo do toga što radiš, kamo ideš. Prestaje postavljati pitanja, ne pokazuje interes za tvoj život, za tebe. Ne brine se, ne obraća pažnju na tebe.

2. Prestaješ joj biti privlačan Više ne obraća pažnju na tebe, ne daje ti komplimente. Čak i u krevetu nema više reakcije prema tebi. Jednostavno nema više želju za tobom, čak i ako si u dobrom fizičkom stanju. To može naštetiti tvojem samopouzdanju, no shvati da problem leži dublje.

3. Ne pokušava popraviti vaš odnos Prestala je ulagati trud. Sve može propasti pred njenim očima, a ona neće prstom mrdnuti. Jednostavno ne vidi svrhu borbe za nešto što nije suđeno, pogotovo kada se mora boriti sama. Koliko god se svađali, ona više neće pokušavati pronaći kompromis. Nema više snage, odustala je.

4. Ne komunicira s tobom Nema o čemu razgovarati. Nema svrhe razgovarati s nekim do koga ti više nije stalo, s nekim kome više nije stalo do tebe. Nema dubokih razgovora, samo površinskih.

5. Radi što god želi bez obzira na tvoje mišljenje i osjećaje Prije je uvijek uzimala tvoje mišljenje i osjećaje u obzir kada je donosila odluke. No sada joj je svejedno. Tvoje mišljenje je ne zanima jer joj više nije važno.

6. Tvoje romantične geste je više ne impresioniraju Velike geste mogu impresionirati ženu samo ako ima osjećaje prema tebi. No, ona to neće cijeniti ako više ne osjeća ljubav prema tebi. Ako si odjednom počeo činiti takve geste prekasno, nakon što si je dugo ignorirao.

svezazenu.net