Ekskluzivno: Ceca održala emotivan govor posvećen košarkašima i Noletu, pa zapevala Jokićevu omiljenu pesmu

Region

Atmosfera je večeras na vrhuncu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović večeras je uveličala slavlje naših košarkaša i najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Na proslavu je došla vidno raspoložena, kada je otkrila pred našim kamerama da je čak pustila i suzu dok je pratila večerašnji doček.

– Dosta smo plakali večeras dok smo gledali ono okupljanje mase i Nole me je rasplakao i Boriša… Preemotivno je sve bilo i prelepo – rekla je Ceca, a svoj nastup započela je emotivnim govorom.

– Mogu da kažem da mi je ogromna čast da budem sa našim šampionima, sa košarkašima, sa Noletom, sa svetskim zvezdama… Ja sam pevala kada su košarkaši u Indijanapolisu osvojili zlato, da Bog da vi u Parizu osvojili zlato, pa eto mene opet da vam pevam. Šta god da osvojite, ja sam uvek tu za sve vas. Krećemo odmah – rekla je Ražnatovićka i zapevala omiljenu pesmu Nikole Jokića i njen najveći hit “Beograd”.

Iako mnogi nisu očekivali, pošto nije igrao na Svetskom prvenstvu, Nikola se večeras pojavio na proslavi i to dobro raspoložen.

Pratnja mu je bila supruga Natalija Jokić, koja se za ovu priliku posebno doterala, pa je blistala u belom sakou i korstetu, uklopljenim sa svečanim sivim pantalonama.

Telegraf.rs)