Srbija se moli za sina Dejana Stankovića: E, ovo je muka, a mi oči povadismo oko Zvezde i Partizana /FOTO/

Region

Vest da je u bolnici Stefan, najstariji sin Dejana Stankovića, zabrinula je javnost. Još nije poznato šta se konkretno dešava sa ovim momkom, nekad perspektivnim fudbalerom, koji je ipak odustao od igračke karijere. Situacija je, po svemu sudeći, ozbiljna.

Dejan je otkazao sve obaveze u Ferencvarošu, kako bi bio uz sina. On je sve što je smeo da saopšti, naveo u video obraćanju.

Njegov sin je u Milanu i ima najbolju negu a Dejan je pozdravio navijače Ferencvaroša, poslao poruku podrške igračima, a uzvraćeno mu je istim rečima, u želji da se Stefan što pre oporavi

Sam Dejan porukama na instagramu često pokazuje koliko mu sinovi znače.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dejanstankovic

“E, ovo je muka, a mi oči povadismo oko Zvezde i Partizana. Daj Bože da bude dobro ovo dete”, glasi jedan od komentara na Instagram profilu koji svim srcem bodri porodicu Stanković, prenosi “Hello”.

“Ako je borac na oca, biće kako treba”, “Izdrži!”, “Brz oporavak”…

Tu su poruke na italijanskom, mnogi navijači i fanovi Dejana Stankovića i Intera želeli su da pokažu da su uz porodicu. Ipak, svi se pitaju šta se desilo, a to je poverljiva informacija.

Najstariji sin Dejana Stankovića rođen je 2000. u Rimu, igrao je u mlađim kategorijama Intera, važio je za velikog potencijala, ali je ipak odustao od fudbala.

Dejan je govorio da mu je pritisak slavnog prezimena bio pretežak, okrenuo se drugim stvarima u životu, ali su Filip i Aleksandar nastavili, uzdanice su mlađih selekcija Srbije i predviđa im se ozbiljna internacionalna karijera.

Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju.

Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju.

Dejan Stanković  sportal.blic.rs