PREVARA MU DOŠLA GLAVE Djevojka sprejom unakazila automobil momku (VIDEO)

Region

Neimenovana djevojka Iz Novog Sada juče je postala hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako se sveti, sada već, izgleda bivšem momku.

Djevojka je uzela auto sprej, a, zatim po kolima svog partnera ispisala uvrijedljive reči, kako po vratima, tako i po haubi, ne ostavljajući nijedan dio automobila bez tragova osvete, prenosi Blic.

Na nesreću vlasnika vozila, djevojka nije poštedjela ni gume automobila, već ih je probušila, čime je dodatno havarisala vozilo.

Za sada nije poznato kada je snimak nastao, kao ni razlog ovakvog čina, ali sudeći po natpisima na automobilu “ku***ru” i “pi**o” i komentarima na društvenim mrežama, radi se o prevari preko koje mlada dama nije mogla da prođe

“Ista Ana Nikolić”, “Ljupka Stević je u gradu”, “Pozdrav za palog brata”, “Znao je da vara, sad nek plati farbanje”, “Zbog ovakvih stvari držim telefon zaključan”, “Realno, tako mu i treba, ko zna koliko ju je dugo varao”, “Bravo, sestro, tako se to radi”, samo su neki od komentara koji su se ređali ispod snimaka automobila, kako su pojedini počeli da mu tepaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Snimak reakcije djevojke iz Novog Sada, postao je viralan juče tokom dana, kada se na Instagram stranici “NS Uživo” pojavio video snimak šlepanja automobila, na kojem se vidjelo kako služba podiže auto na teretni dio.

Za sada sem nagađanja da se radi o prevari, nije poznat razlog ovakvog ponašanja Novosađanke.

srpskainfo.com