Ovo su mladići koji su sinoć poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj

Region

Trojica mladića, svi mlađi od 30 godina, izgubili su život u stravičnoj prometnoj nesreći, koja se dogodila malo poslije 22 sata u noći s nedjelje na ponedjeljak

Kalnički kraj zavijen je u crno. Trojica mladića, svi mlađi od 30 godina, izgubili su život u stravičnoj prometnoj nesreći, koja se dogodila malo poslije 22 sata u noći s nedjelje na ponedjeljak. Luka Marković (23), Ivan Kemenović (25) i Martin Radić (29) najvjerojatnije su se vraćali iz večernjeg izlaska kad je njihov Audi A3 križevačkih registarskih oznaka u 22.15 sata sletio s državne ceste DC22, između mjesta Orehovca i Guščerovca, kod skretanja za selo Međa.

Automobil je iz zasad još uvijek neutvrđenih razloga sletio u blagom zavoju s ceste u odvodni kanal gdje se kretao tako nekih 30-ak metara, da bi potom udario u zemljani most, a nesretni mladići su od siline udarca ispali iz vozila i na mjestu izgubili živote. A automobil, koji je preletio potok, se zaustavio tek na obližnjoj livadi i od njega je ostala hrpa smrskanog lima.

Iz PU koprivničko-križevačke još se nisu finalno oglasili o rezultatima očevida koji je potrajao cijelu noć već su tek kratko priopćili da je do stravične nesreće došlo zbog neprilagođene brzine kretanja, odnosno prebrze vožnje. Automobilom smrti je u kobnom trenutku, kako doznajemo, upravljao najmlađi od trojice poginulih, Luka Marković, piše Jutarnji list.

sobni automobil križevačkih registarskih oznaka sletio je van kolnika u odvodni kanal i udario u zemljani most, a potom se zaustavio na obližnjoj livadi. Tom prilikom došlo je do ispadanja iz vozila tri muške osobe starosti 29, 26 i 22 godine, koje su na mjestu događaja smrtno stradale – kratko je policija izvijestila o događaju. Tijela preminulih prevezena su u bjelovarsku bolnicu na Odjel patologije na obdukciju, a ključni će biti rezultati obdukcije preminulog vozača kako bi se utvrdilo je li, eventualno, još nešto drugo, osim nepažnje i premalo vozačkog iskustva, kumovalo tragediji.

Stanovnici Kalnika u velikom su šoku nakon svega. Izgubili su, kažu za Jutarnji list složno i kroz suze, tri jako vrijedna mladića, koji su bili poznati kao srdačni i radišni. Ni jedan od trojice nije bio oženjen, ali su imali djevojke s kojima su kovali planove za sretnu budućnost.

Pred svom su trojicom bile važne životne stvari, kojima bi se usavršili u onome što rade, navodi Jutarnji list.

gpmaljevac.com