Poslanik opleo po Jokiću: On je razmažena zvezda, ne treba nikada da dođe – Srbija može i bez njega

Zanimljivosti

Nebojša Vukanović, narodni poslanik u parlamentu Bosne i Hercegovine poručio je srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, koji je rekao „ne“ na poziv svoje košarkaške reprezentacije da učestvuje na Mundobasketu, da „ne treba nikada više ovamo doći“.

Poslanik je u programu N1, govoreći o zlatnoj medalji Lane Pudar na Svetskom juniorskom prvenstvu, ocenio kako smo mi zemlja sportista, pa se malo zaneo što se tiče patriotizma i kritikovanja sportista.

“Svaka čast Lani. Videli ste i kako je Srbija pobedila favorizovanu Litvaniju. Drago mi je i zbog Nikole Jokića, moram i njega prozvati. On sluša koncert Cece, dobije 50 milona po ugovoru pa mu se ne igra za državu. Ne treba nikada više ovamo doći. Vidite kako možemo igrati bez Jokića i Micića koji su dobili milionske ugovore. Oni su uobražene zvezde”, rekao je je narodni poslanik.

Na konstataciju voditeljke da to nije naša reprezentacija, da je on političar iz Bosne i Hercegovine u kojoj dobija platu, Vukanović je odgovorio “da se raduje i kad BiH dobije”, ali da se mora shvatiti da “nas barem 95 posto u Republici Srpskoj navija za Srbiju”.

“Tako je i u zapadnoj Hercegovini, navija se za Hrvatsku”, dodao je Vukanović.

Izvor: nova.rs