Otkrivena Paprena Cifra! Evo Koliko Je Koštala Svadba Matore I Anite Na Svetom Stefanu

Showbizz

Otkrivena paprena cifra! Evo koliko je koštala svadba Matore i Anite na Svetom Stefanu

Zadugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora venčale su se 11. jula, venčanje je obavljeno u Crnoj Gori, budući da u Srbiji gej brakovi nisu dozvoljeni. Bivše zadrugarke izgovorile su sudbonosno “da” pred matičarkom u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, gde su okupile najbliže prijatelje, uglavnom one iz rijalitija.

Dosta se spekulisalo koliko su zadrugarke potrošile na ovaj događaj, a Matora je sada, prvi put, u rijalitiju otkrila da je iskeširala više od 25.000 evra. Jovana je ćaskala sa cimerkom Teodorom oko svadbe i otkrila nove detalje.

– Ja sam htela sve i svašta na svadbi. Ketering i svašta nešto, a ja sam za pet dana napravila svadbu – rekla je Matora.

– Pa dobro tvoj dan tako to ide – rekla je Teodora.

– Ma gde bre, niko nije pipnuo hranu, svi su samo igrali pevali – rekla je Matora pa dodala:

– Svadba 25 hiljada, plus venčanica, odelo, svim gošćama sam platila šminku, frizuru, a samo prevoz nisam jer nisam znala kako će ko da dođe – rekla je Matora.

– Prelepo – dodala je Teodora.

– Ma da, i Desingerica je došao da nas tetovira sve ko je hteo, a sve rešila moja Tamara, a on nam je svima napravio foru sa tetovažama, napravi foru lik, a niko to nije izvalio do Đedovića koji nam je rekao da nismo normalni. Imali smo DJ, i onda se desilo da je lik kod koje su moje drugarice radile nokte, obezbedio bend, ja sam se oduševila – rekla je Matora u Eliti.

Podsetimo, među zvanicama našli su se Stefan Karić, Nenad Aleksić Ša, Tijana Ajfon, Marko Đedović, Sandra Rešić i mnogi drugi.

Mlada Anita za ovu priliku odabrala je predivnu, belu venčanicu, a Matora je, kao mladoženja, obukla belo odelo.

Venčala ih je matičarka Žana Kapa, a novopečeni mladenci nisu mogli da sakriju sreću.

Anita je uzela Jovanino prezime, te se sada preziva Tomić.

(telegraf.rs)