ONI BAŠ ZNAJU DA SE ZABAVLJAJU: Viki Miljković i Nermin Handžić napravili žurku u kolima (VIDEO)

Showbizz

Poznato je koliko se Viki Miljković zalagala za Nermina Handžića, ulazila u sukobe sa kolegama zbog njega i kolika mu je podrška bila i posle pobede u „Zvezdama Granda“, a sad je još jednom dokazala da su sjajan tandem kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Pevačica sve češće nastupa mladim pobednikom i nikad nije krila da ga je zajedno sa suprugom Tašketom prihvatila kao svog sina, te je Nermin jedno vreme i živeo kod njih u stanu u Beogradu na vodi.

Svaki slobodan trenutak Viki i Nermin trude se da provedu na kvalitetan način, a pevač je sad pokazao kako izgleda kad zajedno putuju na nastup i u kolima naprave žurku.

Nermin je objavio video u kojem dok Viki vozi i veseli se, mlađi pobednik peva „Budi, budi uvek sretna“ Halida Bedšlića, što je oduševilo sve koji prate njihove karijere.

„Viki je bila i ostala carica“, „Svaka vam čast, vi baš znate da se provedete“, „Zbog tebe sam zavolela Viki. Bila mi je i pre draga, al sad je pokazala veličinu“, samo su neki od komentara na žurku iz kola koju je Handžić objavio javno, a koju možete da vidite u videu ispod.

-Taške i ja verujemo u njega i mnogo ga forsiramo. Prepoznali smo u njemu nešto što se ne nalazi tako često. On je prvi pobednik kome sam bila mentor, pa smo Taške i ja stali iza njega nakon takmičenja. Svakodnevno ga savetujem -rekla je Viki, dok je Nermin otkrio da mu svaka njena kritika i pohvala mnogo znači, budući da je na početku karijere.

-Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem – ispričao je ranije mladi Nermin.

grand.nova.rs