„Slomila sam se od plakanja ceo dan“: Seka Aleksić podelila vesti o starijem sinu Jakovu (FOTO)

Region

Stariji sin Seke Aleksić stigao je na svet pre nepunih sedam godina nakon duge borbe pevačice za potomstvo. Dobio je biblijsko ime Jakov, a kasnije se rodio i njegov brat Jovan

Mada su ga roditelji i cela porodica dugo i željno iščekivali, ipak ga nisu razmazili. Naprotiv, od prvog dana uče ga pravim vrednostima zbog čega pevačica ponosno može da se kaže da je Jakov divan dečak.

Još pre par godina naučio je sva slova, a Biblija za decu prva je knjiga koju je celu nekoliko puta pročitao, divno i crta a pomenute sposobnosti moći će da pokaže od jeseni u školi.

Naime, stariji sin Seke Aleksić od prvog septembra postaje đak prvak, čime se pevačica pohvalila na Twitteru. Kako je taj događaj posebno emotivan za roditelje, Seka je priznala da je zaplakala od sreće.

„Roditelji čija deca kreću u prvi razred su dobili spisak ko je sa kim u razredu… ja sam se slomila od plakanja suze su radosnice podrazumeva se, ali ovo je takva sreća svakog roditelja, Bože!“, napisala je Seka Aleksić.

Njene reči raznežile su brojne pratioce, koji se sećaju sa kakvim se sve izazovima pevačica susretala dok nije postala majka, kao i koliko je bila srećna kada je Jakov stigao na svet.

Izvor: story.rs