Umrla Olga koji je brutalno pretukao partner džudista: Sedam meseci bila u komi, duže vreme trpela nasilje

Region

Džudista je na suđenju rekao da je olgu ošamario tri puta jer mu je navodno priznala da u njenom životu postoji još jedna osoba

Olga Dimitrakopulu (41), koju je partner džudista pretukao u januaru ove godine preminula je danas u grčkoj bolnici.

Prema informacijama iz rehabilitacionog centra u kom je ona boravila, Olga je nedavno prebačena u narodnu bolnicu, gde je dobila respiratornu infekciju.

Nakon što ju je partner pretukao, ona je sedam meseci bila u komi, a zatim je prebačena u rehabilitacioni centar na oporavak.

Ona je zadobila teške povrede mozga zbog kojih je neko vreme izgubila moć govora, a takođe nije mogla da se samostalno kreće i brine o sebi.

Vremenom je počela da pomera noge uz pomoć proteze, a svakodnevno je sa lekarima radila vežbe jačanja mišića.

Da li se sećate žene koju je njen partner i učitelj džudoa pretukao. Čini se da naša podrška i ljubav nisu bili dovoljni da savladamo njegovu mržnju i udarce. Srećan put Olga”, piše u saopštenju organizacije koja je potvrdila njenu smrt.

Podsetimo, 14. januara ove godine Olgu je njen partner brutalno pretukao u njenom domu. Ona je zadobila teške povrede po celom telu i prevezena je u bolnicu. Pre nego što je policija stigla u njen dom, džudista je u automobilu svoje majke uspeo da pobegne, piše Protothema.

Kasnije je utvrđeno da to nije bio prvi put da Olga trpi nasilje. Njen partner bio je poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja.

Nasilnik je pre sedam godina osuđen jer je nožem izbo svoju tada maloletnu suprugu sa kojom je imao dete.

On je nakon zločina uhapšen, a u martu je zbog premlaćivanja osuđen na deset godina zatvora.

Džudista je na suđenju rekao da ju je ošamario tri puta jer mu je navodno priznala da u njenom životu postoji još jedna osoba.

On se nakon izricanja presude izvinio njoj i njenoj porodici, a zatim je Olgi poželeo brz oporavak.

(Telegraf.rs)