ZOVU GA BOSANAC, A MANJE JE POZNATO DA DRAGAN STOJKOVIĆ POREKLOM UOPŠTE NIJE IZ BOSNE!

Region

Iako njegova muzička karijera važi za jednu od retkih bez ikakve mrlje i skandala, a njegov povučen život ne daje mnogo prostora “sedmoj sili” da piše o njemu, kompozitor Dragan Stojković Bosanac je preko noći postao glavna tema medija nakon što je obelodanjeno da ga je pretukao rođeni sin.

Dragan je i u ovoj situaciji ostao suzdržan, kako to obično biva kada je o njemu reč, te nije bio preterano raspoložen da razgovara sa medijima.

Ipak, njegov privatni život je povremeno umeo da bude tema članova žirija muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda”, a jedan od najupečatljivijih momenata desio se kada je obelodanjeno da Stojković, iako je rođen u Sarajevu, zapravo poreklom uopšte nije Bosanac, zbog čega su članovi gorepomenutog žirija zbijali šale sa njim da je “lažni Bosanac”.

Naime, majka čuvenog kompozitora je iz Šapca, dok je njegov otac iz Leskovca, tako da je Dragan zapravo poreklom iz Srbije, ali je ipak celog života uz svoje ime nosio nadimak Bosanac budući da je odrastao u Konjicu.

Dragan Stojković Bosanac je, kao što smo već istakli, nedavno doživeo porodičnu dramu, a šta su o tome ispričale komšije pogledajte u odvojenom tekstu: “DIVLJAKU NEMA POMOĆI!” Komšije progovorile o Bosančevom sinu: “ŠIRI SE PO ULICI I GLUMI BAJU!”

pulsonline.rs