Konačno poznato kako je ubijena Vanja (14) iz Skoplja: Obdukcioni nalaz rešio veliku misteriju zločina koji je šokirao Balkan

Region

Tinejdžerka Vanja G. ubijena je hicem iz vatrenog oružja, navodi se u obdukcijskom nalazu Sudske medicine, saznaje „Skoplje1”.

Nalaz, na kome se radilo 17 dana, demantuje glasine u medijima, ali i komentare profesora kriminalistike da se devojčica možda ugušila tokom otimice.

I

Nakon ubisstva, Vanjino telo je pokopano u ataru sela Gluvo, na mestu koje je mini-deponija. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal „Skoplje1“, Vanja je upucana u predelu glave. Ekspert za metke će morati da odgovori iz kakvog oružja je pucano.

„Skoplje1” navodi da su listinzi telefonskih operatera, kompjuterski uređaji, otisci prstiju – samo deo materijala koje već dvadesetak dana analiziraju istražni organi, u okviru istrage o ubistvima Vanje G, i Pančea Žežovskog.

U ovom slučaju, Ljupčo Palevski Palčo je osumnjičen da je planer, organizator i izvršilac dva ubistva. Za otmicu i ubistvo dve žrtve osumnjičeni su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev. Aleksandar G, otac ubijene Vanje, osumnjičen je da je Palču dao informacije o ćerkinom kretanju.nova.rs