“Sada si na ljepšem mjestu bez patnje i bola” Pjevač se potresnim riječima oprostio od mučki ubijene Nizame iz Gradačca (FOTO)

Region

Velika tragedija koja je zadesila Gradačac, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju suprugu, pa nastavio krvavi pohod, potresla je sve, a oni koji su poznavali neke od žrtava jezivog zločina skrhani su bolom i ne mogu da dođu sebi i shvate šta se zapravo dogodilo.

Pjevač kojeg publika zna kao učesnika popularnog takmičenja “X faktor” iz 2013. godine Maid Hećimović jedan je od njih, a sada se emotivnom porukom oprostio od zvijerski ubijene Nizame Hećimović

– Draga Nizama, vjerujem da si na nekom puno ljepšem mjestu, bez patnje i bola i da si nasmijana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao – napisao je Maid Hećimović.

Da podsjetimo, Nermin Sulejmanović je ubio svoju suprugu Nezimu Hećimović, a to je prenosio na Instagramu.

Pored uživo prenosa ubistva svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, Sulejmanović je u krvavom piru ubio i oca i sina (23), Džengiz Ondera i Džengiz Denisa, koje je dobro poznavao, te je nakon toga ranio i jednu žensku osobu, majku i suprugu ubijenih, prenosi Blic.

Prijava žene za nasilje je bila okidač za stravičan zločin

– Prijava jeste bila okidač. Riječi ubice na lajvu su bile: “prijavila me zbog par šamara”. On je nju pronašao u kući njene tetke, tamo je i krenuo krvavi pir, tamo je i krenulo nasilje. On je nju već krenuo čupati za kosu, nakon toga ju je izvukao, na balkonu kuće njene tetke ranio je i njenog rođaka, a onda je odveo u vikendicu i tamo je počinio svirepo ubistvo – opisala je ona.

srpskainfo.com