Pulom se orio čuveni hit o Sarajevu: Hrvati “odlepili” kada je Dino Merlin zapevao ovu pesmu

Region

Nisu mogli da sakriju oduševljenje

Kako je istakao, šest godina nije nastupao u ovom mestu, pa se svojoj publici iz Hrvatske zbog toga izvinio i rekao da je imao dobro opravdanje.

– Evo me, posle šest godina ponovo sa vama. Meni se za sve te godine izdešavalo dosta toga, a najlepša stvar je što sam postao deda – rekao je pevač, koji je zatim posvetio pesmu “Sve je laž” svom trogodišnjem unuku.

Pod vedrim nebom, publika je sa Dinom Merlinom u glas pevala sve njegove najveće hitove, a hrvatsku publiku posebno je dotakla pesma “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo”.

Već u prvim taktovima pesme publika je “poludela”, a na refrenu su bili najglasniji. Na kraju numere su ga, očekivano, nagradili gromoglasnim aplauzom.

Dino Merlin je večerašnji koncert započeo jednom od svojih najlepših pesama “Da šutiš”.

Nizao je brojne svoje hitove, a u jednom trenutku mu se na bini pridružila i koleginica Ivana Banfić, pa su zajedno izveli njihov duet “Godinama”.

Ivana Banfić je tokom devedesetih godina bila jedna od najpopularnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, a sada vodi znatno mirniji život daleko od očiju javnosti.

Preselila na selo i posvetila životinjama i prirodi, pa publika nije imala priliku skoro da je vidi i čuje, te je ovo bilo zaista pravo iznenađenje za sve.

(Telegraf.rs)