OVO JE POLICAJKA KOJA JE ODALA INFORMACIJU UBICI IZ GRADAČCA Dženana navodno bila u vezi sa Nerminom, oglasila se i porodica ubijene Nizame

Region

Policijska službenica, Dženana Selimović, kako se sumnja, odala je infromaciju Nerminu Sulejmanoviću gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović koju je kasnije brutalno ubio.

Kako piše portal “Crna hronika”, tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović.

Kako ovaj portal nezvanično saznaje, policajka Dženana je navodno bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Nizamina porodica takođe je Dženanu označila kao krticu koja je otkirla Nizaminu lokaciju, piše portal “Crna hronika”.

Tetka Zijada Vuković Pamuković podelila je video u kojem ženska osoba označava Dženanu kao policajku koja je otrklila lokaciju i koja je, kako ona tvrdi, bila u ljubavnoj vezi sa Nerminom. I sestričina je podelila istu informaciju.

Na društvenim profilima, Dženana je opisala sebe kao “rođena sam da budem policijski službenik. Da čuvam, podučavam, pomažem i inspirišem, to sam ko sam, moj poziv, moja strast, moj život, moj svet”, stoji u opisu profila uz emotikon policajca.

Tužilaštvo proverava navode
Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović.

Prema informacijama “Avaza”, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica Selimović o čemu je istog dana odmah MUP TK obavestio postupajuću tužiteljku.

Beba ležala u lokvi krvi
Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli i danas je u svesnom stanju.

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca, a više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

(Crna hronika/Blic