Na slici na kojoj je Polumenta s nepokretnom sestrom je i žena koja je stub njihove porodice: Rodila je 5 dece

Region

Pevač ima dve sestre, Dalidu sa kojom zajedno brine o nepokretnoj Dajani

Pevač Dado Polumenta nedavno je prvi put progovorio o sestri Dajani, koja je nepokretna od rođenja.

Pevač je tada otkrio da je ona rođena zdrava, ali da je greškom lekara izazvana paraliza.

– Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozga. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići. Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome – kroz jecaje je rekao Dado.

Pevač puno vremena provodi sa njom, ali i sa drugom sestrom Dalidom, a nedavno je sa njima bio na letovanju, kada je objavio sliku iz vode na kojoj drže Dijanu.

Zahvalan sam dragom Bogu na ovakvom iskušenju za čitavu porodicu. Najviše smo naučili od nje, koja ne govori, koja ne čuje, ne hoda. Ovo su posebni trenuci za mene i za moje najmilije, kada možemo sa ovako malim stvarima da je učinimo najsrećnijom. Moje dve sestre, Dajana i Dalida – napisao je Dado.

Inače, Dalida je velika podrška Dadu, a pored brige o nepokretnoj sestri, ona ima i petoro dece i vodi uspešan biznis.

Ona godinama pravi kolače i torte, a da je talentovana, govore slike na društvenim mrežama.

Na njenom Instagram profilu nalaze se uglavnom fotografije njenih radova, ponajviše torti koje radi po porudžbini i izgledaju predivno.

Podsetimo, Dado je oduvek isticao koliko je privržen porodici.

U novembru 2020. je uz fotografiju sa roditeljima napisao:

– Jednom se rađaju tako posebni i veliki ljudi, koji znaju sve i koji mogu sve za svoju decu! Hvala ti što si mi pružio ljubav i pokazao mi put kojim treba da idem! Moj je najveći ponos kada mi neko kaže da sam isti kao otac… Srećan rođendan, voli te tvoj sin!

(Telegraf.rs)