‘NE ŽELIM DA GA VIŠE VIDIM!’ Miljana Otpisala Bebicu Iz Svog ‘Prihvatilišta’, Pa Priznala Da Joj Je Zola Ostavio Potpis Na SRCU

Showbizz

‘NE ŽELIM DA GA VIŠE VIDIM!’ Miljana otpisala Bebicu iz svog ‘prihvatilišta’, pa priznala da joj je Zola ostavio potpis na SRCU

Miljana Kulić otkrila je da je presekla tabak i raskrstila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, te se prisetila veze sa Lazarom Čolićem Zolom i priznala da joj je obeležio deo života. Marko, da li si raspoložen da nam kažeš šta ti je Bebica napisao? – upitala je Ana.

Ne bih da kažem, jer sam lojalan. Drug sam i prijatelj, ne bih da kažem šta je on napisao. On pozdravlja prihvatilište, a ostatak konverzacije ostaje među nama – otkrio je Marko.

Miljana je opet na vezi – rekla je Ana.

Čim on piše Marku, to je dokaz da želi da uđe u rijaliti. Mene ne zanima pta on piše Marku. Mrtav je za mene, ne postoji – rekla je Miljana. Ja mislim da sa Zolo nisi raskrstila, da li je tako? – upitala je Ana.

To je tvoje mišljenje. Moram samo da priznam da sam Zolu mnogo više volela. Smejali smo se, imali lepe trenutke, priređivao mi je iznenađenja – kazala je Miljana. Kada bi morala da ukažeš pomoć Nenadu ili Zoli, kome bi je ukazala? Da li bi palačinku dala prvom ili drugom? – upitaa je Ana.

Nikome ne bih pomogla. Neka podele. Marko, ko ti je ona devojčica na motoru? – upitala je Miljana. Pojma nemam o čemu se radi. Ne vozim se na motoru, a ni ne sedam ne njega – rekao je Marko. Jedna devojka je pre tvog ulaska u rijaliti rekla da si joj slao poruke dok si bio sa Stanijom, da li se i sada čuješ sa nekom? – upitala je Ana.

Ne, to nije istina. Nikada se nisam dopisivao sa devojkama dok sam bio u vezi. Ja sam se dopisivao sa devojkama, onda kad smo nas dvoje raskinuli. Kad smo završili, ja sam se čuo sa drugim devojkama – istako je Marko.

Kakav odnos imaš sa Žanom? – upitala je Ana.

Mi smo u vezi bez veze. Neki su u najvećoj ljubavi, pa kad se to završi, govore sve najgore jedno o drugom – rekao je Marko.

Dobro veče, Novica ovde. Ana, ti si jedno najlepše stvorenje, predivno stvorenje. Marko je jako ćurljiv, vidi se da ima mnogo kočnica u životu. Manekenski je tip, može da ima koju god želi. Žana nije za njega – rekao je gledalac.

Ne bih se sa vama usaglasio – dodao je Marko.

Kako ćeš mami i tati da je predstaviš? Znaš li kakvi su običaji u Crnoj Gori? Gleda se sve, svako koleno. Njega su sopadale razne žene, kao pričurine – rekao je gledalac.

Mene niko nije spopadao. Ja tako nešto ne bih dozvolio. Žanu sam tamo upoznao, nisam znao da li ćemo ostati zajedno, ali jesmo. Sad nam je jako lepo. Svima je misterija kako naš odnos opstaje – rekao je Marko.

(e-turneja.com)