CAR, ANĐELA I ŠOPIĆKA UDARILI NA BIVŠE CIMERE! Pljušte Javne Prozivke I Provokacije

Showbizz

CAR, ANĐELA I ŠOPIĆKA UDARILI NA BIVŠE CIMERE! Pljušte javne prozivke i provokacije “Žigosani za 17 €”

Kompanija “Meta” nedavno je obavestila svoje korisnike da će moći da kupe “plavu značku”, tačnije verifikaciju za Instagram profile za 12 dolara mesečno, dok kod nas ovo “zadovoljustvo” košta 17 evra. Mnogi influenseri i rijaliti učesnici, koji nisu imali verifikaciju na društvenoj mreži Instagram, odlučili su se da je kupe, a pojedini bivši zadrugari su ih prozvali zbog toga.

Među prvima je to uradila diskvalifikovana takmičarka Anđela Đuričić, koja se obratila svojim pratioca pute storija na društvenoj mreži Instagram.

– Vidim popularna verifikacija postala. Svi je imaju odjednom. Sad mi je drago što nemam, poz svima – napisala je Anđela.

Ljude koji su platili verifikaciju prozvao je i Filip Car, koji već neko vreme ima verifikovan profil.

– Је l’ vas malo blam da kupujete verifikaciju? Bar zbog ovih što je zaslužuju, a čekaju godinama? Žigosani za 17 evra – napisao je Car i dodao nekoliko emotikona ovaca.

Poznate ličnosti koje su platile verifikaciju prozvala je bivša zadrugarka i voditeljka Pinka Ivana Šopić.

Opcija kupovine verifikacije je genijalna. Ne moraš mnogo da razmišljaš ko je iskompleksiran zbog svoje nebitnosti. Sami ste se etiketirali. Da se razumemo, pojam “nebitan” je relativan i vrlo upitan u današnje vreme.

Najbitnije je biti bitan ljudima koji su ti bitni. Valjda?! – poručila je voditeljka “Zadruge”.

Kurir.rs/Republika