Bivša zadrugarka ponovo na operaciji lica! Posle totalne transformacije opet dizala jagodice i zatezala kožu

Region

Drastična vizuelna promena nekadašnje zadrugarke je mnoge ostavila u čudu, te joj neretko poručuju da je “promenila lični opis”, ali nju to ne dotiče

Ermina Pašović javnosti je postala poznata kao učesnica rijaliti programa “Zadruga”. Gledali smo je u dve sezone, a potom se povukla sa malih ekrana.

Započela je i muzičku karijeru, kao i brojne rijaliti zvezde, a ponekad i dalje gostuje u emisijama koje se tiču “Zadruge”.

Za tri godine, koliko je na malim ekranima, Ermina je potpuno promenila izgled.

Drastična vizuelna promena nekadašnje zadrugarke je mnoge ostavila u čudu, te joj neretko poručuju da je “promenila lični opis”, ali nju to ne dotiče.

Pašovićeva je imala veliki problem sa aknama na licu, pa je sada otišla na još jednu operaciju, a po završetku procesa se oglasila na Instagramu, sa zavojima na glavi i poručila:

– Evo me, posle operacije. Uh, ne boli. Nadam se da sam se rešila ožiljaka, konačno. Ovo je zadnje bilo – rekla je Ermina uz uzdahe, a kako sada izgleda, pogledajte u galeriji.

Kao što smo već pisali, Ermina se ne stidi da o priča o estetskim zahvatima koje je radila, pa je jednom prilikom, uz fotografiju bez šminke, istakla:

– Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je. Sva sreća pa živimo u 21. veku, gde smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža večito problem bila – rekla je ranije Ermina Pašović.

Rijaliti učesnica je, kako se navodi, za sve korekcije na telu dala preko 15.ooo evra.

(Telegraf.rs)