Valentina, sine, vrati se: Majka nestale devojčice iz Rume 13 dana u agoniji – „Ne znam ni da li je živa“

Region

Trinaestogodišnja Valentina Nikolić iz Buđanovaca kod Rume, nestala je pre 13 dana. Prema rečima roditelja, devojčica je poslednji put viđena u centru sela, nakon čega joj se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen policiji 21. jula, a kako su iz policije potvrdili potraga je u toku.

Majka nestala Valentine, Nevena Petrović uključila se u jutarnji program Kurir TV, gde je u suzama ispričala šta se dešavalo toga dana:

„Prijavila sam nestanak policiji, odmah drugi dan kako nije došla kući. Ona je 20. uveče otišla na vožnju sa tim svojim dečkom Ivanom i vozili su se valjda na ringišpilu više nego što su imali para. Kad je došla kući rekla mi je da su ostali dužni 200 dinara na vašaru, što je potvrdio i Ivan. Ja sam rekla dobro, mama će vam dati da platite. Malo je besnela, onako pubertetski, svi je nerviraju, niko joj ne odgovara, ali ponašala se normalno“, ispričala je Valentinina majka.

Napomenula je da Valentina boluje od šuma na srcu i da je otišla od kuće samo sa 200 dinara.

„Ona Ima šum na srcu. Nema lekova, nema zdravstvenu knjižicu. Otišla je sa 200 dinara. Ne znam dal je zdrava, ne znam da l’ je gladna, ne znam, da l’ je žedna, ne znam da l je na ulici? Jednostavno ne znam uopšte da li je živa? Policiji i svima sam to ispričala, ne znam više šta da radim“, očajna je Nevena.

Zatim se u suzama obratila svojoj ćerki:

„Valentina sine dođi kući moli te mama, ti znaš da si mami sve na svetu. Dođi kući ko Boga te molim sine, pusto je sve bez tebe! Da si svima najgora, mami si najbolja“, poručila je Nevena na kraju obraćanja.

Izvor: kurir.rs