Dala otkaz jer joj šef nije htio dati slobodan dan da odvede psa na eutanaziju

Zanimljivosti

JEDNA je žena povela raspravu na Redditu nakon što je ispričala kako nije naišla na razumijevanje svog šefa zbog gubitka ljubimca.

Korisnica @hopechaynn objasnila je kako je dala otkaz na poslu jer joj je šef zamjerio što je htjela uzeti slobodan dan da odvede psa na eutanaziju, a njihovu je prepisku objavila na Redditu.

U prvoj poruci napisala mu je da ima hitan slučaj u obitelji te da neće stići na posao, a on joj je odgovorio da mora doći u smjenu te usput pitao “što je toliko hitno”.

“To nije baš najbolji razlog”
Objasnila mu je da je bezuspješno pokušala naći zamjenu i napisala da mora odvesti svog psa na eutanaziju.

“To nije baš najbolji razlog za izostanak s posla”, odgovorio joj je šef. Žena je ostala šokirana njegovom reakcijom i obavijestila ga je da daje otkaz.

Burne reakcije
Njezina priča izazvala je burne reakcije. Stotine korisnika Reddita stalo je na njenu stranu, a za poslodavca nisu imali lijepe riječi.

“Gubitak kućnog ljubimca zahtijeva vrijeme za tugu, tvoj šef je užasna osoba”, napisao je netko, a drugi dodao: “Gubitak psa je 100 posto hitna situacija u obitelji”.

“On uopće ne bi ni trebao procjenjivati je li to hitna situacija”, nadovezao se treći.

“Nikad im ne objašnjavaj o kakvoj je hitnoj situaciji riječ, to ih se ne tiče. Uostalom, nijedan razlog im neće biti dovoljno dobar”, dodao je četvrti.

index.hr