SNIMAK ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Razmazana Šminka, Izmuljana Po Faci, Zbog Ovih Kadrova Su Svi RASPAMEĆENI

Showbizz

SNIMAK ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Razmazana šminka, izmuljana po faci, zbog ovih kadrova su svi RASPAMEĆENI

Poznata pevačica Aleksandra Prijović nastupila je pre dva dana u prestižnoj crnogorskoj diskoteci, koja je najveća na tamošnjem primorju, a sinoć je imala nastup u Herceg Novom.

Tokom nastupa padala je kiša, ali Prijovićku to nije sprečilo da nastavi da peva iako joj se šminka razmazala i bila je mokra do kože. Ona se snimala, publika je zajedno sa njom uglas pevala pesmu, a snimak je ubrzo postao viralan.

Komentari na ovaj njen potez nisu izostali na društvenim mrežama, a mnogi kažu da je pravi profesionalac u svom poslu.

– Prija peva i po kiši sa razmazanom šminkom, nema kompleks da se snimi takva i tako to radi profesionalac. Pojedini treba da uče na ovom primeru – glasio je jedan komentar.

Podsetimo, Aleksandra je pre nastupa u prestižnoj crnogorskoj diskoteci otkrila koliko je ponosna na sebe.

– Presrećna sam, ponosna sam, ovo je moj prvi nastup u “Top Hilu”, nešto posebno, spremila sam poseban repertoar. Tu je i majka, i moja stilistikinja, i šminker, saradnici… Ne znam da l’ će Brena doći, mislim da ona odmara večeras. Možemo da kažemo da je ovo uvertira za arene koje će uslediti – kazala je Aleksandra Prijović na crnogorskom primorju, pa progovorila o kolegama i novim pesmama.

– Sve što ljudi ne očekuju da slušam, ja to slušam! (smeh) Ima mnogo pesama u poslednje vreme kvalitetnih, ja bih otišla na nastupe mnogih mojih kolega – navela je pevačica.

(Kurir / Blic)