Oluja poharala i Beograd, pale su dvije dizalice, a ozlijeđena je i trudnica: ‘Zvuk je zaglušujući’

Region

Građani su se žalili i zvali hitnu pomoć zbog ozljeda. Na jednog je čovjeka palo drvo na Košutnjaku, a ozlijeđena je i trudnica (27). Njoj je pao lim na glavu i ostala je bez svijesti, pišu srpski mediji

Nevrijeme je u srijedu navečer poharalo i Srbiju. Kako piše Telegraf.rs, drveće je padalo, a vjetar je nosio krovove. Pale su i dvije dizalice na Novom Beogradu. Radnici firme koji su se u trenutku pada nalazili blizu gradilištu, kažu da se u početku čuo samo zaglušujući zvuk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Čuo se jak zvuk, pucketanje i samo odjednom – mrak! Lupalo je sa svih strana, ne znaš u jednom trenu gdje si, što se događa. Ne znam koja je dizalica prije pala. Mene bi sigurno povrijedila, imao sam sreću što je pala dalje. Pucalo je kao bomba, zaglušujući zvuk – ispričao je radnik za Blic.rs.

Građani su se žalili i zvali hitnu pomoć zbog ozljeda. Na jednog je čovjeka palo drvo na Košutnjaku, a ozlijeđena je i trudnica (27). Njoj je pao lim na glavu i ostala je bez svijesti, pišu srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAŽNO NEVRIJEME ZAHVATILO I BEOGRAD

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije izvijestilo je da su imali 201 intervenciju. Kako je navedeno, bilo je 20 požara, 140 intervencija na uklanjanju srušenih stabala, kao i 18 intervencija uklanjanje limenih krovova s prometnica.

24sata