Prosvjednica blokirala promet, Njemica ju je uhvatila za kosu i odvukla s ceste

Svijet

Na snimci se vidi kako ‘brutalna plavuša’ viče na prosvjednike da ustanu s ceste u njemačkom Bottropu, a već iduće sekunde je izgubila živce..

Plavokosa dama u Njemačkoj zaradila je nadimak ‘Brutalna plavuša’ nakon što se društvenim mrežama proširila snimka na kojoj s ceste odvlači jednu ekološku aktivisticu koja je blokirala promet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci se vidi kako ‘brutalna plavuša’ viče na prosvjednike da ustanu s ceste u njemačkom Bottropu, a već iduće sekunde je izgubila živce.

Jednu aktivisticu je zgrabila za kosu i dovukla do pločnika. Kad se ova vratila blokirati cestu, plavuša ju je opet, istim manevrom, vratila na rub…

Policija iz Recklinghausena potvrdila je da je prosvjednica lakše ozlijeđena u ovom incidentu. Još razmatraju hiće li pokrenuti kazneni postupak protiv plavokose dame.

Aktivisti su nakon prosvjeda privedeni.

– Jesmo li mi ti koje treba ‘ciljati’ kad samo mirno upozoravamo na to da nam civilizacija ide prema klimatskoj katastrofi – objavili su iz udruge Letzte Generation koja je organizirala prosvjed.

Na snimci se vidi kako ‘brutalna plavuša’ nije bila jedina iziritirana blokadom prometa. I drugi su joj ‘pomagali’ uklanjajući ostale prosvjednike…

Komentari na društvenim mrežama su većinom na strani ovih koji aktiviste miču s ceste.

Ipak, neki ih smatraju herojima dok ‘brutalnu plavušu’ i ostale koji su ih odvlačili s ceste nazivaju divljacima…

24sata