Đaniju Pozlilo Na Nastupu, Završio U Bolnici: Drama Pred 1.000 Ljudi, Previjao Se Od Bolova! Evo U Kakvom Je Sad Stanju!

Showbizz

Đaniju pozlilo na nastupu, završio u bolnici: Drama pred 1.000 ljudi, previjao se od bolova! Evo u kakvom je sad stanju!

Pjevač Radiša Trajković Đani sinoć je završio u bolnici On je prekinuo svoj nastup u Beogradu na kojem je bilo 1.000 ljudi pola sata nakon početka zbog nesnosnih bolova. Kako kaže naš izvor, skočio mu je šećer, a osjetio je i druge tegobe.

– Baš mu je bilo loše, nije bilo šanse da nastavi da pjeva. Odmah su ga odvezli u bolnicu gdje mu je pružena prva pomoć. Kasnije mu je bilo bolje, ali su ga ljekari savjetovali da ostane. On je to odbio. Potpisao je da na sopstvenu odgovornost izlazi iz bolnice – kaže naš izvor.

Muke po Đanija se tu nisu završile. Njemu je jutros ponovo pozlilo i morao je da se vrati u bolnicu.

– Hospitalizovan je i trenutno mu se rade sve analize – završava naš izvor.

Ovo nije prvi put da Đani završava u bolnici i ranije je primao terapije i infuzije, a ovo njegovo stanje zabrinulo je njegovu suprugu Slađanu i sinove. Nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Đanijem, ali nam je informaciju potvrdio njegov menadžer Goran Lečić Leka.

– Tačno je da je Đani imao zdravstveni problem. Nastupe koji su zakazani za naredni period moramo da otkažemo dok se njegovo stanje ne stabilizuje. Hvala svima na razumijevanju – rekao je Leka za Kurir.

: Kurir