Verica Rakočević i Veljko podelili slike sa odmora – Kreatorka u 8. deceniji oduševila izgledom: „Kakva žena, ovo je divno videti“

Region

Srpska modna kreatorka Verica Rakočević (75) trenutno uživa na moru sa svojim 35 godina mlađim izabranikom Veljkom. Oni su objavili slike sa odmora i napravili haos na mrežama.

Verica i njen suprug imaju kamper, te redovno zajedno putuju i uživaju, a sada su otišli na more odakle se redovno oglašavaju na svojim društvenim mrežama.

Oboje su podelili na svojim profilima fotografije u kupaćim kostimima i pokazali svoje figure, a naročito je oduševila Verica.

Ona je pozirala u crveno-žutom bikiniju i tom prilikom pokazala ravan stomak i zategnute noge, što je mnoge njene pratioce iznenadilo, budući da je u osmoj deceniji. Korisnici Instagrama komentarisali su da izgleda zaista nerealno.

„Kakva žena, ovo je divno videti“, „Energija je sve, bravo gospođo Verice“, „Prava bomba i u osmoj deceniji života“, „Ma ti nikad zgodnija“, nizali su se komentari na račun Veričinog izgleda.

S druge strane, Veljko je pozirao u bazenu, ali i na plaži, te je takođe pokazao mišiće i izvajano telo.

Izvor: blic.rs