ANĐELA OSTALA BEZ VODITELJSKOG POSLA! Đuričićeva Se Oglasila Nakon Što Je Donijeta Odluka Sa Vrha!

Showbizz

ANĐELA OSTALA BEZ VODITELJSKOG POSLA! Đuričićeva se oglasila nakon što je donijeta odluka sa vrha!

Vlasnik televizije “Hajp”, Saša Mirković, unazad nekoliko mjeseci je najavljivao da će na njegovoj televiziji početi da se emituje rijaliti program, koji je trebalo da okupi do sada poznata imena iz ovog formata.

Iako je konkurs za učesnike bio otvoren, a najavljivano je i da je nagradni fond najveći do sada kada su rijaliti programi na našim prostorima u pitanju, glavna nagrada je trebalo da iznosi čak 200.000 eura, to se neće desiti, danas je zvanično saopšteno.

Mirković se lično oglasio putem svog Instagram profila, te saopštio da je odustao od rijalitija, pa se zahvalio svima koji su se već prijavili za učešće.

– Hype se neće baviti rijaliti programima u novoj programskoj šemi. Ipak smo odlučili da podignemo lestvicu i unapredimo program za mlade! Hvala puno svim zainteresovanim ljudima, ali za sada to nećemo raditi! – pisalo je u saopštenju.

Kao sada već zaposlena na ovoj televiziji, nekadašnja zadrugarka Anđela Đuričić odmah je na svom profilu podijelila Mirkovićevu objavu, a to je izazvalo brojne komentare, budući da je Anđela nakon diskvalifikacije iz “Zadruge 6” postala voditeljka na Hajpu, pa su mnogi očekivali da dobije voditeljski angažman i u novom rijalitiju.

Ipak, kako je već saopšteno do toga neće doći, barem za sada, a Đuričićeva bi trebalo da nastavi da vodi svoju emisiju koja je nedavno počela sa emitovanjem.

juznivetar.news