ANDRIJA MILOŠEVIĆ I ALEKSANDRA TOMIĆ OTKRILI POL BEBE! Izabrali i IME za dete, ima JAKO ZNAČENJE!

Showbizz

ANDRIJA MILOŠEVIĆ I ALEKSANDRA TOMIĆ OTKRILI POL BEBE! Izabrali i IME za dete, ima JAKO ZNAČENJE!

Glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa čekaju svoje prvo dete, a sada su rešili da otkriju detalje o trudnoći.

Naime, oni nisu želeli da pričaju perviše o prinovi zbog uzbuđenja i želje da sve prođe kako treba

Skoro devet meseci uspevali su da sačuvaju informaciju kog pola je njihova beba, a sada je glumica to otkrila, a priznala je i koje će ime nositi.

– Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izveštavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još lepše – ispričala je Aleksandra za “Story”.

Ime Relja je muško lično ime koje se ubraja u tradicionalna i staro-slovenska imena, te je u našoj zemlji od davnina poznato i često se daje muškoj deci, a posebno je postalo nanovo popularno u poslednjih nekoliko godina.

Pretpostavljeno “preneseno” značenje muškog imena Relja je – “onaj koji hrli prema nečemu”; “onaj koji je vredan kao zlato”; “sjajan”; “užurban”; “osoba koja je u svojoj iskrenosti i poštenju često naivna i brzopleta”; “onaj koji ne razmišlja previše”; “osoba koja juri kroz život”; “onaj ko je pun energije i žara”; “osoba koja je vredna poštovanja”; “osoba koja je uvek u žurbi”; “onaj ko je strastven i žustar”; “neko ko je lakom”; “brza osoba”; “onaj ko je nepromišljen “.

– To su za mene intimne stvari. Ne komentarišem mnogo. U ovom vremenu u kojem danas živimo gde je mnogo toga u poslednje vreme puno raznih tragedija, kada se čovek na ličnom planu ostvari i doživi takvu sreću, to mu daje motiv da ide dalje – rekao je Andrija u emisiji “Sceniranje”

Kurir.rs/I.B/Story