Dado Polumenta Objavio Sliku Sa Nepokretnom Sestrom: Pjevač Odveo Dajanu Na More, Emotivna Objava Dira U Srce!

Showbizz

Dado Polumenta objavio sliku sa nepokretnom sestrom: Pjevač odveo Dajanu na more, emotivna objava dira u srce!

Pjevač Dado Polumenta nedavno je prvi put progovorio o sestri Dajani. On je tom prilikom istakao koliko je od nje naučio u životu, iako ona ne govori.

Dado je sada na svom Instagramu prvi put podijelio fotografiju sa sestrama, sa kojim je trenutno na moru.

– Zahvalan sam dragom Bogu na ovakvom iskušenju za čitavu porodicu. Najviše smo naučili od nje, koja ne govori, koja ne čuje, ne hoda. Ovo su posebni trenuci za mene i za moje najmilije, kada možemo sa ovako malim stvarima da je učinimo najsrećnijom. Moje dvije sestre, Dajana i Dalida – napisao je on u opisu objave.

Inače, Polumenta je u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” kroz suze pričao šta se dogodilo sa njegovom sestrom.

– Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dijete. Sa tri mjeseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozga. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići. Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje riječi kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome – kroz jecaje je rekao Dado. (ekskluziva.ba)