NIJE MI KRIVO ŠTO SI ME PREVARIO, VEĆ ŠTO SAM NAJBOLJE GODINE POTROŠILA NA TEBE: TUŽNA PRIČA ŽENE

Zanimljivosti

NIJE MI KRIVO ŠTO SI ME PREVARIO, VEĆ ŠTO SAM NAJBOLJE GODINE POTROŠILA NA TEBE: TUŽNA PRIČA ŽENE

Jedna od najdragocjenijih stvari u životu je vrijeme, a mi bismo ga trebali pažljivo koristiti umjesto da ga trošimo na pogrešne ljude i situacije.

Kao nevina i naivna žena, provela sam najbolje godine svog života uz čovjeka za kojeg sam mislila da je sve što mi treba, samo da bih shvatila da to nije istina. Zamislite samo kako je to osjećati se kada se žena probudi jedno jutro, a shvati da je napunila 50 godina, a posljednjih 30 godina je provela uz muškarca koji ju je varao iza leđa. Nije to bila jednostavna prevara.

Nije se radilo o trenutnom, nepromišljenom postupku. To je bila afera koja je trajala desetljećima, isto koliko i naš brak. I što je još gore, nije bila samo jedna afera. Došla sam do faze u kojoj se pitam što je u mom životu zaista istinito i stvarno? Cijelu svoju pažnju sam posvetila njemu i našoj obitelji. Naravno, bilo je ljudi koji su mi pokazivali interes, ali osim njega, nitko drugi me nije zanimao.

Nisam željela dati drugima povod da mi prilaze ili nude nešto. Imala sam toliko poštovanja prema njemu da sam cijeli svoj život oblikovala prema njegovim potrebama. A on? Bio je samo sjajan glumac i obični izdajnik! Istina me je povrijedila, možda više nego bilo koja druga bol koju sam iskusila. Ali, ta bol je prošla, uspjela sam zacijeliti rane. Ono što nikada neću moći prežaliti jest vrijeme koje sam potrošila na takvog sebičnjaka i egocentrika.

Vrijeme je najdragocjenije što imamo i ne smijemo ga tek tako rasipati. A ja sam najbolje godine svog života provela s najgorim čovjekom. Ponos i dostojanstvo će se s vremenom vratiti, ali vrijeme nikada ne možemo vratiti. Voljela bih da sam više obraćala pažnju na stvari koje su bile pred mojim nosom.

No, bila sam previše opčinjena slikom idealne obitelji koju sam mislila da imamo. Zato molim sve žene u vezama i brakovima da razmišljaju svojom glavom i ne dozvole da im se dogodi isto što se dogodilo meni. Jer sve boli prolaze, čovjek se može nositi s raznim teškoćama, ali nikada ne treba izgubiti najbolje godine na najgore ljude.

(novipocetak.com)