Srbi nisu platili parking na jezerima u Tuzli: Na kolima ih je dočekala poruka koju nikad neće baciti u kantu

Zanimljivosti

Stigao je gost iz Srbije u Tuzlu. Verovatno na Panonsko i nije platio parking

Sve veći broj gostiju iz Srbije i ove godine stiže na Panonska jezera u Tuzli. Lep ambijent, čista voda i ljubazni domaćini dovoljni su razlozi da gosti iz komšiluka u sve većem broju posećuju “tuzlansko more”.

Jedan gost ipak nije bio upućen da se na parkinzima u blizini kompleksa Panonskih jezera parking plaća i nedeljom. Ipak, umesto “kandži” dočekaće ga srdačna poruka dobrodošlice.

“Dobro došli u našu lepu Tuzlu. Platili smo ti parking. Slobodaši” navodi se uz kartu plaćenog parkinga u iznosu od 4 KM. što je oko 250 dinara.

“Stigao je gost iz Srbije u Tuzlu. Verovatno na Panonsko i nije platio parking, pretpostavljam da nije znao da se na ovom mestu plaća i nedeljom. Tu je naša raja i dobrodošlica, lep gest za svaku pohvalu”, stoji u opisu fotografije automobila, koja je objavljena na društvenim mrežama, pišu Nezavisne.

Podsećamo, bračni par iz Srbije nedavno je oduševila poruka koju su pronašli na svom automobilu tokom posete Bosni i Hercegovini, tačnije Zenici.

“Dragi prijatelju ili prijateljice. S obzirom da si iz Srbije, nisam hteo da ti se pokvari odmor malom nepijatnošću. Naime, zaboravio/la si uplatiti parking pa sam ti ja uplatio parking za celi dan. Parking servis ti je hteo napisati kaznu, a ja sam sprečio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici”, pisalo je u poruci koja im je ulepšala dan.

(Telegraf.rs)