To Su Idioti: Slobu Radanovića Gađali Na Nastupu, Pjevač Progovorio O Incidentu I Omladini!

Showbizz

To su idioti: Slobu Radanovića gađali na nastupu, pjevač progovorio o incidentu i omladini!

Pjevač Sloba Radanović, koji je naklonjen vjeri, otkrio je da je sina krstio na Kosmetu.

– Sve smo organizovali skromno, za kumove i prijatelje na Kosovu i Metohiji. O jednom trošku ćemo napraviti, kasnije krštenje i svadbu i to proslaviti – rekao je Radanović koji poštuje tradiciju i običaje, pa tako planira da prođe i taj važan dan.

– Neće to biti klasična svadba. Samo će biti jedna proslava – otkrio je Sloba, a jedna od osoba koja će zabavljati goste biće njegov omiljeni pjevač Baja Mali Knindža.

– On je jedna čista duša, čovjek koji voli svoje i poštuje tuđe. Napravio mi je pjesmu “samo jedno srce volim” – rekao je on.

Sloba Radanović podijelio je i neke neprijatne situacije sa koncerata, a zatim otkrio njegovo ogromno razočarenje današnjom omladinom i njihovim vaspitanjem.

– Jednom je neko bacio na mene led iz publike. To su idioti! Ako si platio kartu da slušaš – zašto ne slušaš? Ako ti se neko ne sviđa, okreni glavu nemoj da slušaš. Danas je omladina toliko iskvarena da je pojedinac onaj koji je dobar, a ne onaj koji je loš. Svako drugo dijete je idiot i nevaspitan, a rijetki su danas dobri – kazao je Radanović razočarano za Kurir.

Telegraf.rs