Pojavile Se Skandalozne Tvrdnje O Tarinom Ponašanju U Porodilištu: Sestru Je Dozivala Sa “Ej, Alo”

Showbizz

Pojavile se skandalozne tvrdnje o Tarinom ponašanju u porodilištu: Sestru je dozivala sa “ej, alo”

Tara Simov prije nekoliko dana se porodila i na svijet donijela sina kome su ona i njen partner dali ime Nikolaj. Bivša zadrugarka porodila se carskim rezom, a kako je rekla sada slijedi oporavak. Nju su ispred porodilišta sačekali partner, kao i njegova porodica, odnosno svekrva, a Tara je bila nasmijana i srećna.

Ipak, na društvenim mrežama se širi informacija da je bivša zadrugarka bila bahata tokom boravka u bolnici, te da je od medicinskog osoblja zahtijevala da joj čine usluge.

– Nevaspitana seljančura. Iz bolničke sobe doziva sestru u prolazu sa: “ej, ej, aloo, ti”. I kad je sestra ušla da vidi jel joj nešto treba, ‘ladno je rekla: “donesite mi jednu srednju kafu”. Poslije je pušila u sobi i pravila haos kad su joj skrenuli pažnju – napisao je jedan tviteraš koji kaže da je upućen u cijelu situaciju.

“Ma zato što je utripovala da je neko i nešto, pa onda ako nije po njenom kreće prijetnja tužbom i histerijom”, jedan je od komentara.

Ovim povodom kontaktirali smo Taru koja nam je kratko rekla:

– Nije istina, ništa slično se nije dogodilo. To su budalaštine.

Podsjetimo, Tara je po izlasku iz porodilišta istakla da je izgubila dosta krvi.

– Odlično sam. Kako sam mislila odlično sam. Linija dovedena do savršenstva. Nikolaj je bolje nego ja. Dosta sam slaba. Carski rez sam imala, dosta krvi sam izgubila nije to uopšte lagana intervencija. Beba liči na mene – rekla je Tara.

Telegraf.rs