Stručnjak za veze: Evo kako biti potpuno neodoljiv muškarcima

Showbizz

Ponekad žene žele biti ono što misle da muškarci žele, no to može imati suprotan učinak. Stidljivo gledanje u oči, odvažan kontakt očima ili čak samo prilaženje i razgovor s njim, sve to funkcionira

Samopouzdanje je apsolutno nevjerojatna i neophodna stvar. Treba uvijek raditi ono što vam najviše odgovara. No, također želja mnogih dama je da su poželjne i privlačne pripadnicima suprotnog spola.

Evo kako muškarcima biti potpuno neodoljiva, prema stručnjaku za ljubav i veze Huntu Ethridgeu:

1. Budite vjerne onome što jeste
Ponekad žene žele biti ono što misle da muškarci priželjkuju, a to može imati potpuno suprotan učinak. Ne pokušavajte biti ono što mislite da muškarci žele. Kao prvo, vjerojatno ste u krivu. I drugo, nije autentično i može se vidjeti. Netko vas želi takve kakve jeste. Što se više skrivate i pretvarate, to im je teže pronaći vas. Ako se ne mogu nositi s vama, naravno, unutar razumnih granica, onda oni nisu ti na koje bi trebale trošiti vrijeme.

2. Pokažite interes, ali ga natjerajte da ‘radi’
Svi više cijene ono što zarade od onoga što im je poklonjeno. Dakle, kada za nešto morate raditi, to automatski postaje vrjednije. Međutim, mnogi muškarci su sramežljivi zbog svih odbijanja koja se zbrajaju. Čak i najuspješniji tip ima više neuspjeha nego uspjeha. Stoga ste apsolutno ohrabreni da dečku date do znanja da vam se sviđa i da neće biti odbijen.

Stidljivo gledanje u oči, odvažan kontakt očima ili čak samo prilaženje i razgovor s njim, sve to funkcionira. Ali nemojte mu previše olakšavati. Mora pokazati da je voljan raditi za vas. Neka zna da vam može prići, ali da i dalje mora raditi na vašoj pažnji.

3. Iskoristite svoju ženstvenost
Ovo je ponekad teško za moćne žene. Međutim, postoje muške energije i ženske energije. Najbolji pojedinci imaju dobru kombinaciju jednog i drugog. Ali mnoge moćne žene pokušavaju koristiti ono što im je u profesionalnom smislu uspjelo u njihovim romantičnim životima, ali to jednostavno ne funkcionira dobro. Na primjer, agresivnost, snažan stisak ruke, kompetitivnost i drskost su muške osobine. One rade sjajno u sobi za sastanke, ali ne toliko na spoju. Muškarac ne želi izlaziti s poslovnom ženom, on želi izlaziti sa ženom koja je također uspješna u poslu. To je mala, ali vitalna razlika.

Umjesto toga, na spojevima pokažite osjetljivost, suosjećanje, elokvenciju i brižnost. Ovo su osobine koje muškarci vole kod žena i to je odličan način da naučite kako biti neodoljive muškarcima, donosi YourTango.

24sata