Ovo su svi čekali: Pogledajte kako je Ceca reagovala na vest o bivšem prijatelju Vidiću – Izgovorila 4 reči pa produžila svojim putem

Showbizz

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić je danas izgubio životnu bitku u 52. godini u KBC „Bežanijska kosa“ u Beogradu. Vest je iznenadila sve, a s obzirom na to da je kreator bio u višegodišnjem sukobu sa Cecom, mediji i javnost čekali su njenu reakciju na potresnu vest o kreatoru. Konačno se i to desilo.

Naime, na snimanje emisije „Zvezde Granda“ stigla je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Pevačica se pojavila u crnoj haljini i imala je veliku ogrlicu sa biserima, a obezbeđenje joj je pomoglo i da ponese kese sa poklonima za rođendan Saše Popovića, koji je danas napunio 69 godina.

Na pitanje da komentariše tragičnu vest o bivšem saradniku i prijatelju Saši Vidiću, s kojima poslednjih godina nije bila u dobrim odnosima, pevačica nije želela ništa da kaže.

„Dobar dan, hvala lepo“, bilo je sve što je izgovorila Ražnatovićka, nakon čega je ušla u studio.

Podsetimo, Ceca i Saša uspešno su sarađivali 16 godina, a kada je došlo do prekida saradnje, kreator nije štedeo pevačicu i često je negativno govorio o njoj. S druge strane, Ceca nije uvek odgovarala na njegove prozivke.

espreso.co.rs