ANĐELA I ZVEZDAN PREVARILI FANA? Dragana Iz Geteborga Traži Prsten Nazad: Ne Boji Se Ničega, Evo Čime Im Je Zaprijetila! (Foto)

Showbizz

ANĐELA I ZVEZDAN PREVARILI FANA? Dragana iz Geteborga traži prsten nazad: Ne boji se ničega, evo čime im je zaprijetila! (Foto)

Izvjesna Dragana iz Geteborga, koja je bila velika podrška Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću dok su bili u vezi u “Zadruzi 6” i van nje se oglasila sinoć i javno zatražila prsten koji je poklonila bivšem paru. Kako je istakla, ne boji se ni Zvezdana, ni Anđele i ne namjerava da stane sve dok ne dobije prsten, a javno je zaprijetila i da će iznijeti poruke i razgovore koje je vodila sa njima.

– Ja imam pravo da tražim svoj prsten nazad ili novac, a ona neka stavi na ruku nešto drugo. Stavljam račune sada, a ne budem li ispoštovana, sljedeći put idu naši razgovori, poruke sa Instagrama i dopisivanja, znači sve. Nikoga se ne bojim.

– Javno kažem, ako mi se nešto desi, to je od njih. Ne bojim se prijetnji, vezivanja za radijator, tih ostalih stvari. Ja nisam ni Ana, ni Anđa, nadležni organi su obaviješteni. Ne interesuju me njihovi problemi, zanima me moje, da li neko zloupotrebljava moje predmete, a ovaj prsten je zloupotrijebljen – istakla je Dragana.

Kurir