Pjevačica u Srbiji morala prekinuti nastup. Publika je gađala zbog dugine zastave

Region

19-GODIŠNJA pjevačica Ema Radujko morala je prekinuti nastup na Music Week Festivalu u Srbiji nakon što su je posjetitelji gađali bocama, vrijeđali i zviždali joj. Naime, Ema se na nastupu pojavila u bodiju duginih boja, a iza nje se vrtjela i dugina zastava.

Nastup je prekidala dva puta. Prvo se obratila muškarcima koji su bacali boce vode na binu. “Momci, bolje cvijeće da ste kupili”, rekla im je. Nakon toga je morala reagirati još jednom. “Moram reći nešto – nama svima je top, a vi kako hoćete”, rekla je nakon što joj je dio publike počeo zviždati i dobacivati.

Tko je Ema Radujko?
“Ikona je zbog ovoga”, “Music Week Festival nakon ovoga treba ukinuti”, pišu sad mnogi. Ima i onih koji se ne slažu.

“Jedino što vidim ovdje je da je htjela postati lgbt ikona što je okej, publici se to nije dopalo i to je okej, nije okej da je gađaju i psuju jednostavno odeš s nastupa i čekaš drugog izvođača. Ali iskreno glazbena ikona nije”, pisali su drugi.

Ema Radujko je 19-godišnjakinja koja se proslavila na TikToku. Prvu pjesmu snimila je sa 17 godina i tad se našla na udaru kritika zbog golišavih scena u spotu.

“Ja koliko god pokazivala svoje tijelo, ja ne promoviram nikakav loš život. Ja sam djevojka koja trenira, koja je na zdravoj prehrani, koja stalno to objavljuje i meni je to mnogo važno. Logično je da ću pokazati svoje tijelo. I znam da sam, koliko god ljudi to poricali po društvenim mrežama, uzor. Uzor sam mnogim djevojkama. I to vidim i kada se pojavim u teretani i po tome koliko mi djevojaka piše i što mi govore uživo kada me sretnu”, govorila je tad.

index.hr