“KAŽU MI DA SAM SMEĆAR, SVI MI SE RUGAJU” Snimak uplakanog dečaka koji skuplja đubre kako bi preživeo kida dušu: “Meso nisam jeo dve godine” (VIDEO)

Svijet

Snimak dečaka koji sakuplja đubre kako bi prehranio svoju porodicu obišao je svet i dirnuo mnoge.

Na instagram stranici koja se bavi humanitarnim radom i pomaže najugroženijima sa Bliskog istoka, “Spotlight Humanity”, pojavio se snimak dečaka Kusaja, tinejdžerskog uzrasta, koji broji milionske preglede.

Podaci o tome ko je i odakle je mladi Kusaj, koji svakodnevno radi najteže fizičke poslove kako bi pomogao porodici, nisu poznati, a kako je kroz suze ispričao, zbog posla kojim se bavi doživljava svakodnevno šikaniranje.

– Kažu mi ti si smećar. Svi mi se rugaju – kaže ovaj dečak kroz suze.

Prijatelje nema, a na pitanje kada je poslednji put okusio piletinu, kaže da tome ima sigurno dve godine.

– Jedem sočivo i ponekad pirinač, prošlo je dugo od kad sam jeo piletinu. Poslednji put sam je jeo pre otprilike dve godine. Bili smo pozvani u jednu kuću i dali su nam da jedemo piletinu – kaže Kusaj brišući suze.

Ovaj video osvanuo je i na regionalnim stranicama, a brojni komentari samo su se nizali:

“Ti si pošten dečak i šta te briga šta drugi pričaju, Bog sve vidi kad tada i tebi će biti bolje u životu želim ti sve najbolje i svaka ti čast”, “Možda ti skupljaš đubre, ali tvoje ruke i tvoja duša su čiste”, “Zar tako odgajamo svoju decu da se drugima rugaju i da druge potcenjuju zato što nemaju šta da jedu i što moraju da rade da bi danas pojeli komadić hleba”, “Neka te bog čuva…”, samo su neki od komentara i lepih reči koje su upućene ovom nesrećnom dečaku.

bliuc.rs