‘TENKOVI NE MOGU DA ME UNIŠTE, A KAMOLI FILIP!’ Car se obrušio na Dalilu, Dragojevićka urlala iz PETNIH ŽILA na njega, pa došla do OVOG zaključka! (VIDEO)

Svijet

‘TENKOVI NE MOGU DA ME UNIŠTE, A KAMOLI FILIP!’ Car se obrušio na Dalilu, Dragojevićka urlala iz PETNIH ŽILA na njega, pa došla do OVOG zaključka! (VIDEO)

Haos se nastavlja!

U toku je emisija “Pretres nedelje”, a Filip Car obrušio se na Dalilu Dragojević.

Ovo ti je klasično prevrtanje teme na mene i nju. Seljačka politika – rekao je Car.

Kao on je pričao o nečemu…Ja ovaj put, to sam rekla i na intervjuu, radim ono što želim i osećam. Ti nisi voleo, ja imam dokaze. Ti pričaš o sebi sa svojim delima – rekla je Dalila

Promenio sam mišljenje, jer nije imao ko da mi napuni glavu…Ovde se prezentuje da sam ja uništio brak, da je u šoku zbog Sanje i sve. Zašto? Ja ne mogu za života da budem žrtva – rekao je Car.
Nemoj tako da se ponašaš prema meni! Tebi trebaju mir i tišina, meni ne trebaju – drala se Dalila.

Dešava se da nakon dvadeset dana odlučim, prestanem da vređam i da se svađam, odmah se dešava situacija da kad ona kaže da se sa Dejanom branim. Za šta? Je l’ mu ja pevam? – drao se Car.

Nemoj da mi vređaš inteligenciju, ti si meni život predao. Ti si doveo pola Zadruge da vide kako je tvoja Crkivenica slikana iz drona. Ti si dečko kompleksaš – drala se Dalila.

Eto, to je prava Dalila – rekao je Car.

Nećeš više govoriti da je Ana dežurna, Sanja ovakva…Pričala mi je da sam mogao da živim kao bubreg u loju i tako to…Evo ti situacije. Žena koja je najviše na svetu volela, brak rastavila zbog emocije, posle dvadeset dana nema emocije – rekao je Car.

Ja sam uvek sama protiv svih! Koga briga i za brak i za muža i za sve, ne intresuje me. Došlo je vreme da pričamo sve što je zatajeno – rekla je Dalila.

Ti si čistačica na tom brodu – dobacio je Car.

Na mene tenkovima da pucaju, ne mogu da me unište, a ne Filip Car – rekla je Dalila.
U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs