Zorica Kondža nastupila na svoj 63. rođendan: Dobila je buket cvijeća i publika joj pjevala..

Showbizz

Nakon sjajne izvedbe ‘Jubavi Svitlo’, voditelj Duško Ćurlić otkrio je publici i gledateljima kako legendarna pjevačica ima rođendan

Pjevačica Zorica Kondža proslavila je u nedjelju 63. rođendan. Upravo na svoj dan nastupila je na trećoj večeri festivala Melodije Jadrana u Splitu. S Jacquesom Houdekom (42) izvela je pjesmu ‘Jubavi Svitlo’, a nakon nastupa u Galeriji Ivan Meštrović dočekalo ju je iznenađenje.

Nakon sjajne izvedbe ‘Jubavi Svitlo’, voditelj Duško Ćurlić otkrio je publici i gledateljima kako Zorica ima rođendan. Na pozornicu su Kondži donijeli buket cvijeća te su Houdek i publika počeli pjevati ‘Zar je voljeti grijeh’.

– Hvala vam – rekla je emotivno Kondža.

Houdek i Kondža otkrili su nam svoje dojmove nakon nastupa.

– Ovo je naš prvi službeni duet. Pjevamo zajedno gdje stignemo, ali ovo je baš službeni duet. Već dugo pričamo da moramo nešto snimiti, ali mora se dogoditi pjesma. I pjesma se dogodila. Malo je retro, zato jer smo i mi retro. Takvi glasova više nema i zato nam je dobro sjela pjesma – rekli su pjevači.

Na pitanje gdje bi iduće mogli nastupiti, Kondža je odgovorila:

– Imamo stvarno lijepih prostora u starim gradovima poput Šibenika, Dubravnika pa i Zagreba. U Zagrebu mi nije ambijent kao na peristilu. Ja sam u prošlom životu vjerojatno radila u tim arenama, kuhala sam sigurno gladijatorima, jer sam i dan danas dobra kuharica – našalila se Zorica pa se dotaknula rođendana.

– Žak i Duško su me baš iznenadili. Donijeli su mi cvijeće. Ostala sam u šoku. Gledala sam što ovi ljudi rade, oni su se dogovorili, a ja nisam imala pojma. Mislila sam gdje ću plakati, mislila sam da će mi se odlijepiti trepavice – priznala je.

Podsjetimo, treću večer festivala Melodije Jadrana otvorili su Antonia Dora Pleško i Ivan Ive Županović. Mnoge je iznenadila i pojava glumice Nataše Janjić Medančić, koja je nastupila s Ivom Perkušićem.

24sata